Frigider cu doua usi LG GTB744PZPHZD

LG GTB744PZPHZD
 • Design
  (4.8)
 • Capacitate
  (4.8)
 • Eficienta energetica
  (4.5)
 • Pret
  (4.4)
4.6

Review pe scurt

LG GTB744PZPHZD va fi o solutie excelenta pentru cei ce au nevoie de spatiu de stocare generos si tehnologii avansate, dar care vor si un consum de energie decent. Singura conditie ar fi sa aveti spatiul in bucatarie pentru acest mic monstru.

Vezi pret

Fie ca aveti o familie ceva mai mare, cu necesitati de stocare a alimentelor peste medie, fie ca va doriti un aparat mai aerisit sau nu aveti timp sa mergeti la cumparaturi decat o data pe saptamana, exista destule motive pentru care v-ati putea dori un frigider de capacitate foarte mare. Acest LG GTB744PZPHZD este un model de capacitate excelenta, cu 506 litri disponibili in total, pentru cele doua compartimente. Este un model cu 2 usi, cu tehnologia No Frost incorporata, ce are panou de control extern, un design atragator si clasa energetica A++.

LG GTB744PZPHZDCel mai mare compartiment al LG GTB744PZPHZD este frigiderul, iar acesta are 376 litri capacitate, deci aproximativ 75% din totalul oferit de catre acest model. Are sistem de dezghetare automat, 4 rafturi in zona frigiderului si 5 rafturi in usa, deci va fi foarte usor de organizat. Bineinteles, rafturile sunt realizate din sticla securizata.

In ce priveste congelatorul, are si el o capacitate foarte buna, de 130 litri. Are acelasi sistem de dezghetare automat, cu 2 compartimente disponibile pentru stocare. Capacitatea sa de inghet la 24 de ore este de 5.5 kg.

Avand dimensiuni mari, este destul de greu de gasit un model similar cu o clasa energetica mai buna decat acest A++, cel putin la un pret acceptabil. LG GTB744PZPHZD va consuma aproximativ 309 kWh in fiecare an, deci undeva in jurul a 18 lei pe luna.

Inainte sa achizitionati orice aparat electrocasnic, verificati ca dimensiunile sale sunt OK pentru spatiul care il aveti la dispozitie si pentru usile prin care trebuie sa treaca. LG GTB744PZPHZD are o inaltime de 180 cm, o latime peste medie de 78 cm, adancimea de 73 cm si o greutate de 80 kg (veti avea nevoie de 2-3 oameni sa-l care).

Plusurile frigiderului LG GTB744PZPHZD

LG GTB744PZPHZD 2+ Capacitatea excelenta de stocare: la cei 506 litri ai sai, LG GTB744PZPHZD se descurca foarte bine din acest punct de vedere, fiind un frigider excelent pentru familii cu mai mult de 4 membri, sau pentru cei ce merg la cumparaturi doar in weekend.

+ Clasa energetica A++: pentru un frigider de dimensiuni mari, este o clasa foarte buna, iar pretul nu este unul foarte mare.

+ Design atragator, de tip inox: cu un design frumos, acest model ceva mai lat va arata bine in bucatarie, iar prezenta panoului de control digital va arata lumii ca este si modern.

+ Tehnologie avansata: nu este un model simplu, dimpotriva. Are panoul de control digital, optiune de racire rapida, fluxuri de aer multidirectional si alte tehnologii bine gandite.

+ No Frost: nu veti avea probleme cu dezghetarea compartimentelor acestui frigider.

+ Linear Cooling: tehnologie ce asigura o racire uniforma in permanenta, temperatura variind foarte putin.

+ DoorCooling+: si zona usii beneficiaza de aceeasi racire uniforma, diferentele fata de restul interiorului fiind minime.

+ Compresorul inverter linear: avantajele includ silentiozitatea aparatului si economia de energie.

+ Model Smart ThinQ: controlati si aflati mai multe despre functionarea frigiderului prin intermediul aplicatiei dedicate.

Minusuri

– Dimensiuni peste medie: este un frigider cu capacitate mare, dar fara sa mearga prea sus pe inaltime. Astfel, va avea o amprenta la sol peste medie, nefiind potrivit bucatariilor mici.

Concluzia

LG GTB744PZPHZD va fi o solutie excelenta pentru cei ce au nevoie de spatiu de stocare generos si tehnologii avansate, dar care vor si un consum de energie decent. Singura conditie ar fi sa aveti spatiul in bucatarie pentru acest mic monstru.

Vezi pret