Frigider Side by side LG GSX960MTAZ, Capacitate de 601 Litri, A++

Sezonul Reducerilor a inceput!

eMAG Christmas Shop! - Reduceri la jucarii si jocuri pentru Craciun!

» Altex - Reduceri in toate categoriile!
» Flanco! - Black Friday continua!
» Vivre! - Reduceri pana la 90%!
» Elefant.ro - Black Days! - Reduceri excelente pentru urmatoarele cateva zile!

LG GSX960MTAZ
 • Design
  (5)
 • Capacitate
  (5)
 • Eficienta energetica
  (4.5)
 • Pret
  (4)
4.6

Review pe scurt

LG GSX960MTAZ este un frigider side-by-side ce exceleaza in fiecare privinta, de la capacitatea de stocare, la marimea sa, eficienta energetica, tehnologia incorporata, functii inteligente si chiar si la pretul cerut. Daca va uitati la spatiul disponibil in interior, dublu fata de un frigider normal, atunci si pretul sau pare unul decent pentru ce ofera.

Vezi pret

Pentru cei mai prentiosi utilizatori, si cei cu buzunare adanci in acelasi timp, exista acest gen de electrocasnice pe piata, cum este si frigiderul side-by-side LG GSX960MTAZ. Producatorul a oferit tot ce are mai bun in acest model de capacitate imensa, cu un volum net total de 601 litri, cu o clasa energetica foarte buna si cu multiple alte functii si tehnologii incluse. Vom vorbi despre toate in reviewul care urmeaza.

LG GSX960MTAZDupa cum probabil va si imaginati, acesta este un frigider de dimensiuni foarte mari. Inaltimea este una relativ normala, de 179 cm, dar latimea este de 91.2 cm, in timp ce adancimea este de 73.8 cm. Adaugati si cativa centimetri pe langa aparat care ar trebui sa ramana liberi, si aveti nevoie de un spatiu dedicat in care sa amplasati acest monstru de frigider. Totusi, LG GSX960MTAZ are un motiv foarte bun pentru care necesita tot acest spatiu, si anume capacitatea sa foarte mare de stocare, cam cat a doua sau trei frigidere de marime normala.

Dupa cum veti observa, pretul nu este unul accesibil tuturor, dar la schimb primiti un design extraordinar, o optiune InstaView de mare efect ce va permite sa vedeti in interiorul sau, impreuna cu dispenser de apa, tehnologia No Frost si o clasa energetica buna pentru marimea asta. Luate imreuna, acestea justifica pretul cerut de catre cei de la LG, mai ales ca are si capacitate cat doua frigidere maricele.

Plusurile frigiderului Side-by-Side LG GSX960MTAZ

+ Capacitatea imensa, de 601 litri: dupa cum am mentionat si mai sus, este echivalentul a doua frigidere de marime decenta, din punct de vedere al capacitatii. 422 litri sunt pentru frigider, in timp ce congelatorul are un volum foarte mare si el, de 192 litri. Majoritatea familiilor nu vor mai avea nevoie de un congelator dedicat pe langa acesta.

LG GSX960MTAZ 2+ Design deosebit: este un model foarte frumos, dar la acest pret nu va puteti astepta la altceva.

+ InstaView Door-in-Door: primiti un panou de sticla foarte elegant, ce va permite sa vedeti in interiorul frigiderului atunci cand bateti de doua ori in el. Puteti vedea in interiorul frigiderului, fara sa deschideti usa. Este un element de mare efect, ce va fi apreciat de oricine il vede. In plus, se pierde cu pana la 41% mai putin aer rece, alimentele stand proaspete mai mult timp.

+ Clasa energetica A++: aveti un consum de circa 20 lei pe luna, pentru cei 375 kWh pe an. Este foarte mic, pentru un frigider de o astfel de marime. LG GSX960MTAZ foloseste un compresor linear, o tehnologie LG ce reduce consumul cu 32%.

+ Suport pentru sticle de vin: poate fi foarte folositor pentru cei ce vor sa tina pana la 4 sticle la temperatura perfecta.

+ Fresh Balancer: alegeti printr-un comutator daca compartimentul are legume sau fructe in el, pentru a ajusta umiditatea la nivelul potrivit.

+ Moist Balance Crisper: capac cu structura reticulata, folosit pentru a pastra nivelul de umiditate potrivit.

+ Smart ThinQ: conectati frigiderul LG GSX960MTAZ la smartphone, pentru a-l controla de la distanta sau pentru diagnostic.

+ Tehnologia NoFrost: spuneti adio dezghetarii manuale a frigiderului sau congelatorului, nu veti mai avea aceasta grija.

+ Dispenser de apa: in caz ca aveti nevoie de un pahar de apa rece.

+ Display cu touchscreen: aveti un frigider modern in LG GSX960MTAZ, usor de controlat prin intermediul acestui touchscreen.

Minusuri

– Pretul mare: pentru piata din Romania este destul de mare si nu sunt prea multi care-si permit sa plateasca pretul cerut de cei de la LG, in ciuda marimii imense si a tehnologiei incorporate in acest model foarte avansat.

– Amprenta la sol mare: aveti grija sa masurati spatiul disponibil, daca aveti o bucatarie mai mica, acesta nu este un model de dimensiuni standard.

Concluzia

LG GSX960MTAZ este un frigider side-by-side ce exceleaza in fiecare privinta, de la capacitatea de stocare, la marimea sa, eficienta energetica, tehnologia incorporata, functii inteligente si chiar si la pretul cerut. Daca va uitati la spatiul disponibil in interior, dublu fata de un frigider normal, atunci si pretul sau pare unul decent pentru ce ofera.

Vezi pret

Manual de utilizare LG GSX960MTAZ