Vezi ofertele zilei!

Revolutia Preturilor la eMAG! - Reduceri de pana la 60% la toate tipurile de produse!

» La an nou, oferte noi - Altex! - Reducerile continua pana pe 29 ianuarie!
» Lichidare de Stocuri la Evomag! - Reduceri de pana la 70%!

Frigider Side by side LG GSL961PZUZ, Gigant de 600 l, din Clasa A++, cu Dispenser Apa si No Frost

LG GSL961PZUZ
 • Design
  (4.8)
 • Capacitate
  (5)
 • Eficienta energetica
  (4.5)
 • Pret
  (4.5)
4.7

Review pe scurt

LG GSL961PZUZ are putine minusuri, iar daca aveti nevoie de un astfel de monstru de aparat frigorific, acest model side-by-side va poate ajuta cu siguranta. Calitatea LG este una binecunoscuta, iar acest model este unul din cele mai atractive de la ei.

Vezi pret

Fie ca aveti o familie foarte mare, fie ca mergeti destul de rar la cumparaturi si aveti nevoie sa stocati alimente pentru o perioada mai lunga de timp, sunt destule situatii in care achizitia unui frigider de talia lui LG GSL961PZUZ are logica. Acest model este de fapt echivalentul a doua combine frigorifice de dimensiuni mici spre medii, totul intr-un singur aparat ce va ocupa destul de mult spatiu, dar care va face cam tot ce aveti nevoie de la el. Avand in vedere capacitatea sa, si faptul ca primiti volumul a doua combine frigorifice intr-un singur aparat, costul de achizitie este unul chiar bun, iar raportul pret/calitate este greu de batut.

NU RATATI! Ofertele zilei!

» Revolutia Preturilor a inceput!
Reduceri de pana la 60% la produse din toate categoriile importante!
» Electrocasnice Whirlpool la reducere!
Reduceri de pana la 40% la electrocasnice Whirlpool mari!

LG GSL961PZUZLG GSL961PZUZ este un model side-by-side, deci in loc sa va ofere doua compartimente aflate unul peste celalalt, le va amplasa unul langa celalalt. Congelatorul este cel din stanga, in timp ce frigiderul este in partea dreapta, fiind si cel de dimensiuni mai mari. Aproximativ doua treimi din capacitate este in zona frigiderului, al carui volum net este de 405 l. In ce priveste congelatorul, compartimentul acesta este de 196 l, adica este echivalentul unui congelator dedicat. Dupa cum vedeti, este mult peste o combina frigorifica LG, din punct de vedere al volumului.

De mentionat ca LG GSL961PZUZ este si un aparat destul de avansat din punct de vedere al tehnologiei. Arata bine, ca orice model side-by-side, dar beneficiaza si de tehnologia NoFrost, are dispenser de apa, compresor tip Liniar Inverter si un consum mic de energie. Pe langa acest model, v-as recomanda sa aruncati o privire si la ghidul nostru al celor mai bune frigidere side-by-side.

Functii disponibile:

• Blocarea accesului copiilor
• Iluminare LED
• Senzori digitali (senzor RT)
• Alarma la usa deschisa
• Smart Diagnosis (Diagnoza Inteligenta)
• Racire Expres (pentru alimentele nou introduse)
• Afisajul LCD
• Congelare expres (congelati rapid alimentele noi)
• Functia de zdrobire gheata
• Eco Friendly

Fiind un aparat de dimensiuni foarte mari, asteptati-va ca LG GSL961PZUZ sa ocupe destul de mult spatiu in bucatarie, si masurati bine incaperea unde urmeaza sa fie amplasat. Desi inaltimea este de 179 cm, are o latime de 73.3 cm si adancimea de 61 cm.

LG GSL961PZUZ 2Plusurile LG GSL961PZUZ

+ Capacitate enorma, in ambele compartimente: 601 litri volum net, enorm atat la frigider cat si in congelator.

+ Clasa A++: pentru un volum interior atat de mare, ce trebuie racit bine, clasa A++ este excelenta, iar costul lunar de utilizare este de aproximativ 22 lei (376 kWh pe an).

+ Tehnologia No Frost: nu lipseste de pe un aparat modern, cum este acesta.

+ Compresor Linear Inverter, 10 ani garantie: un motor durabil, economic si silentios (39 dB).

+ Dozator apa rece: nu este ceva esential, dar poate fi grozav pe perioada verii.

+ Aparat inteligent, aplicatie pe mobil: aplicatia celor de la LG, Smart ThinQ, poate fi folosita de la distanta cu acest aparat frigorific side-by-side.

+ Racire si Congelare Rapida: excelente atunci cand veniti de la cumparaturi si vreti sa aduceti alimentele la temperatura de stocare cat mai repede.

+ SpacePlus Ice: aparat de gheata, montat in usa pentru a va lasa mai mult spatiu in congelator.

Minusuri

– Clasa climatica T: are nevoie de o temperatura minima ambientala de 18 grade C, pentru performante normale, dar se va descurca si la unele ceva mai mici.

– Pretul: desi destul de ridicat, la acest volum aveti de fapt doua combine frigorifice intr-un singur aparat, deci este un cost de inteles.

Concluzia

LG GSL961PZUZ are putine minusuri, iar daca aveti nevoie de un astfel de monstru de aparat frigorific, acest model side-by-side va poate ajuta cu siguranta. Calitatea LG este una binecunoscuta, iar acest model este unul din cele mai atractive de la ei.

Vezi pret
Manual de utilizare

Google Analytics Alternative