Combina Frigorifica LG GBF71PZDZN, No Frost, De 337 L, Tehnologie Avansata si Consum Bun A++

LG GBF71PZDZN
  • Design
  • Capacitate
  • Eficienta energetica
  • Pret
4.7

Review pe scurt

LG GBF71PZDZN ar putea fi modelul de combina frigorifica potrivit, cat timp sunteti in cautarea unui aparat demn de secolul 21, avansat tehnologic si capabil de a fi de un real folos.

Vezi pret

Sunteti in cautarea unei combine frigorifice noi, si sunteti interesat de un model cat mai avansat, cu care sa nu va fie rusine nici peste 10 ani, cand o sa fie vremea pentru un upgrade? Atunci va sugerez un model similar acestei combine frigorifice, modelul LG GBF71PZDZN fiind cel la care ne vom uita astazi. Optiunile de gen Wifi, display extern, sau tehnologia No Frost, toate acestea sunt optiuni excelente pentru utilizatorul ce isi doreste o combina cu tehnologie avansata, nu doar un model care sa tina mancarea la rece.

NU RATATI! Ofertele zilei!

» Revolutia Preturilor a inceput!
Aceasta este o campanie promotionala de la Emag, ce ofera reduceri de pana la 60% la produse din toate categoriile majore, de la telefoane, la IT, electrocasnice si mobila. Nu ratati ocazia!

» Luna Curateniei este aici!
Aceasta este o campanie promotionala de la Emag, ce ofera reduceri de pana la 40% la electrocasnice si unelte folosite pentru curatenie, in interior si exterior (masini spalat, aparate spalare cu presiune, masini tuns iarba, drujbe, etc). Nu ratati ocazia!

LG GBF71PZDZNLG GBF71PZDZN, o combina frigorifica cu o capacitate destul de mare, are in total un volum net de 337 litri, la o inaltime destul de normala, de 186 cm, o latime de 59.5 cm si adancime de 68.2 cm. Cum este si normal, partea leului se duce la frigider, dar nici congelatorul nu este de ignorat.

Multumita si compresorului de tip Inverter Linear, combina are un consum bun de energie, apartinand clasei A++. Are mai multe tehnologii avansate de la LG incluse, si aici as mentiona optiuni gen Nature Fresh, Linear Cooling, dar si display-ul extern sau functia WiFi.

Plusurile combinei frigorifice LG GBF71PZDZN

+ Capacitatea buna: suficient de mare, incat sa o faca potrivita folosirii de catre familii medii spre mari.

+ Clasa A++: consumul sau este destul de bun, estimarea pentru 1 an de folosire fiind de 275 kWh, adica un cost de 16-17 lei pe luna.

+ No Frost: nu mai trebuie sa dezghetati periodic aparatul, acesta eliminand gheata inainte sa aiba sansa sa se formeze.

LG GBF71PZDZN 2+ Alimente proaspete pentru mai mult timp: folosind tehnologii de genul LinearCooling sau NatureFresh, acest aparat va permite sa va bucurati de gustul alimentelor stocare in interiorul sau, pentru mai mult timp. Are pana si tehnologia DoorCooling, ce foloseste aerisiri in partea frontala, pentru a tine temperatura scazuta cand deschideti usa.

+ Depozitare practica: are rafturi pliabile in doua trepte, suport pentru sticle de vin si alte optiuni ce il fac usor de folosit.

+ Model inteligent, cu Wifi si Smart ThinQ: aplicatia celor de la LG poate fi folosita de la distanta, pentru a-i seta temperatura, schimba programul de folosire sau a-i vedea starea.

+ Design elegant: arata si bine, dupa cum puteti vedea din fotografii.

Minusuri

– Pretul ridicat: nu este o surpriza, avand in vedere prezenta tehnologiilor mai avansate, inclusiv faptul ca este si conectat la Internet.

Concluzia

LG GBF71PZDZN ar putea fi modelul de combina frigorifica potrivit, cat timp sunteti in cautarea unui aparat demn de secolul 21, avansat tehnologic si capabil de a fi de un real folos.

Vezi pret

Google Analytics Alternative