LG GBB62PZFFN, Combina Frigorifica No Frost, Incapatoare, Cu Design Atragator si Economicoasa, Clasa A+++

LG GBB62PZFFN
 • Design
  (4.8)
 • Capacitate
  (4.6)
 • Eficienta energetica
  (5)
 • Pret
  (4.8)
4.8

Review pe scurt

Asteptati-va la un model de top, LG GBB62PZFFN este una din cele mai bune combine frigorifice oferite de catre acest producator, avand consum mic, dar si capacitate mare.

Vezi pret

LG este unul din producatorii cei mai apreciati, atunci cand vine vorba de combine frigorifice moderne, iar modelul LG GBB62PZFFN este unul din cele mai bune aparate de acest tip din oferta lor. Veti descoperi ca au o combina frigorifica ce beneficiaza de cele mai noi tehnologii LG, ce are si capacitate buna (384 L), si clasa A+++, dar si tehnologii gen NoFrost sau cele folosite pentru a mentine alimentele in stare proaspata pentru cat mai mult timp. O combina frigorifica moderna poate face mult mai multe pentru alimentele dumneavoastra, iar un model ca acesta demonstreaza ce este posibil.

NU RATATI! Ofertele zilei!

» Spring Sale este aici!
Reduceri excelente, la produse din toate categoriile importante!

LG GBB62PZFFNLG GBB62PZFFN este o combina frigorifica de dimensiuni destul de mari, cu capacitatea totala fiind de 384 litri. Congelatorul este in partea inferioara, frigiderul este la compartimentul de sus. Modelul este din clasa A+++, este si silentios, dar si durabil, motorul avand o garantie de 10 ani (combina doar de 2 ani).

Plusurile combinei frigorifice LG GBB62PZFFN

+ Super Economic, clasa A+++: consumul este unul foarte bun, estimat la doar 193 kWh pe an, deci circa 11-12 lei ar fi costul lunar, pentru o combina de dimensiuni mari, cum este LG GBB62PZFFN.

+ Capacitatea de 384 L: partea leului este a frigiderului, dar congelatorul are si el 107 litri, fiind destul de incapator.

+ Inteligent si modern: poate fi controlat prin aplicatia mobila Smart ThinQ de la LG.

+ Rafturi pliabile, suport pentru sticle de vin, alte elemente practice: este gandit sa fie cat mai folositor, iar acest lucru se vede.

+ FreshConverter: mentine temperatura optima pentru anumite tipuri de alimente.

LG GBB62PZFFN 2+ Door Cooling, racire cu 32% mai rapida: un element ce contribuie la mentinerea temperaturii constante in interior.

+ Alimente proaspete mai mult timp: cu ajutorul tehnologiei LinearCooling, combina tine alimentele proaspete si gustoase pentru perioade mai mari de timp, fluctuatiile de temperatura fiind reduse.

+ Compresorul Linear Inverter, 10 ani garantie: un element important, avand in vedere durata de viata a unui astfel de aparat, si un semn ca producatorul are mare incredere in compresoarele folosite la aparatele sale frigorifice.

+ Silentios: doar 36 dB atinsi in timpul functionarii.

+ NoFrost: nu aveti probleme cu gheata, tehnologia fiind una moderna si intalnita in combinele frigorifice moderne.

Minusuri

– Inaltimea mare: tot spatiul acela din interior trebuie sa vina de undeva, iar LG GBB62PZFFN se duce destul de sus pe inaltime, avand 203 cm. Copiii sau persoanele cu inaltimea mai mica nu vor ajunge la unele alimente de pe raftul de sus al frigiderului.

Concluzia

Asteptati-va la un model de top, LG GBB62PZFFN este una din cele mai bune combine frigorifice oferite de catre acest producator, avand consum mic, dar si capacitate mare.

Vezi pret

Google Analytics Alternative