Combina frigorifica LG GBB569MCAZB, Capacitate Enorma De 445 L, Racire No Frost si Clasa A++, WiFi Inclus

LG GBB569MCAZB
 • Design
  (5)
 • Capacitate
  (4.9)
 • Eficienta energetica
  (4.5)
 • Pret
  (4.7)
4.8

Review pe scurt

LG GBB569MCAZB este o combina frigorifica cu performante bune, capacitate foarte mare, design atragator si un pret usor peste medie. Per total, isi merita banii totusi, mai ales daca aveti o familie mai mare, ce necesita o astfel de combina.

Vezi pret

Cautarea unei combine frigorifice de calitate poate fi usoara, cat timp aveti bugetul necesar pentru achizitia unui model de top. Aparatele frigorifice avansate tehnologic, cu performante excelente, frumoasa si incapatoare nu sunt chiar atat de multe, desi fiecare producator incearca sa ofere cel putin un astfel de model. LG GBB569MCAZB este combina la care ne vom uita astazi, un model ce bifeaza mai toate cerintele care le-ar putea avea cineva.

LG GBB569MCAZBLG GBB569MCAZB, o combina frigorifica de culoare neagra, are un design foarte atragator. Este un model ceva mai lat, deci asigurati-va ca aveti loc pentru ea in bucatarie, dimensiunile fiind de 70.5 cm latime, 74 cm adancime si 185 cm inaltime. De mentionat si ca este dotata cu un compresor modern, de tip Digital Inverter, ca este in clasa energetica A++, dar si ca are capacitatea excelenta, volumul total fiind de 445 l.

Frigiderul are partea leului, cu un volum net de 326 litri pentru acest compartiment, ce are 4 rafturi in interior. In ce priveste congelatorul, are un volum de 119 litri, cu 3 compartimente. Pentru cei ce merg foarte rar la cumparaturi, sau pentru familiile mari, LG GBB569MCAZB pare alegerea potrivita.

Plusurile combinei frigorifice LG GBB569MCAZB

+ Volumul net foarte mare: cei 445 litri ai lui LG GBB569MCAZB va ofera toata capacitatea de care aveti nevoie, fiind buna atat pentru familii medii cat si pentru cele mari.

+ Compresorul Digital Inverter: silentios si economicos, are si durabilitate marita in timp, garantia acestei piese fiind de 10 ani.

+ Clasa A++: un aparat destul de mare, LG GBB569MCAZB are totusi un consum de doar 292 kWh pe an (calculat de producator), costul de utilizare lunar fiind de aproximativ 17 lei.

LG GBB569MCAZB 2+ Racire No Frost: face intretinerea mult mai usoara, eliminand nevoie dezghetarii periodice a combinei.

+ Design frumos: nu este ceva garantat pentru un aparat electrocasnic mare, dar aceasta combina arata bine, multumita si culorii negre folosite.

+ Wi Fi: dotat cu Wi Fi, este un model inteligent, ale carui functii pot fi accesate de la distanta.

+ Tehnologiile incluse: ca un model de top al celor de la LG, este dotat cu Door Cooling, Multi Air Flow, Clean Top, Smart Diagnosis.

Minusuri

– Pretul: desi este destul de ridicat, daca luati in calcul volumul net al combinei, cred ca veti descoperi ca primiti echivalentul a doua aparate frigorifice medii intr-unul singur.

Concluzia

LG GBB569MCAZB este o combina frigorifica cu performante bune, capacitate foarte mare, design atragator si un pret usor peste medie. Per total, isi merita banii totusi, mai ales daca aveti o familie mai mare, ce necesita o astfel de combina.

Vezi pret