Combina frigorifica Indesit XIT8 T1E X, Capacitate Acceptabila la 320 L, No Frost si Clasa A+

Indesit XIT8 T1E X
 • Design
  (4.8)
 • Capacitate
  (4.4)
 • Eficienta energetica
  (4)
 • Pret
  (4.8)
4.5

Review pe scurt

Indesit XIT8 T1E X va fi o combina frigorifica decenta pentru familiile mai mici, un model cu performante decente si tehnologie avansata, dar cu un consum destul de mare de energie.

Vezi pretul de azi

Un aparat frigorific modern, cu o capacitate buna si cu tehnologie No Frost, acesta este genul de achizitie dorita de mai toti cei ce doresc sa isi inlocuiasca frigiderul vechi. Indesit XIT8 T1E X este exact un astfel de aparat electrocasnic, un model ce nu costa foarte mult, are performante decente si tehnologie moderna, dar in acelasi timp nu exceleaza in mai nici-o zona.

Indesit XIT8 T1E XIndesit XIT8 T1E X este o combina frigorifica cu o capacitate totala de doar 320 l, fiind undeva mai in zona inferioara din acest punct de vedere. Are avantajul oricarei combine frigorifice, acela al unui congelator ceva mai mare, de 97 litri in acest caz. Frigiderul este si el unul destul de mare, de 223 litri. Impreuna, aceste compartimente vor deservi fara probleme o familie mica, cu 2-3 membri.

O varianta mai noua este combina frigorifica Indesit LI8S1ESAQUA, la care va sugerez sa aruncati o privire daca sunteti fan al brandului. Indesit XIT8T2EW este si ea disponibila.

Cand vine vorba de tehnologia si performantele acestui model, de mentionat ar fi ca are clasa energetica A+, un punct unde nu exceleaza. Deasemenea, tehnologia No Frost este una importanta, oferind sistemul de dezghetare automat pentru ambele compartimente.

Dimensiunile combinei Indesit XIT8 T1E X sunt de 188.8 cm inaltime, 59.5 cm latime si 65.5 cm adancime, la o greutate de 67 kg.

Plusurile combinei frigorifice Indesit XIT8 T1E X

+ Brandul Indesit: este un model de la un producator apreciat in Europa, si in Romania in special, ce va acoperi nevoile unei familii mici, pe termen lung.

+ Tehnologia No Frost: elimina formarea de gheata in interior, aparatul fiind mai usor de intretinut.

Indesit XIT8 T1E X 2+ Fast Cooling/Racire Rapida: functie foarte folositoare, ce va reduce perioada de timp in care alimentele ajung la temperatura din interior, ceea ce ii mareste perioada de valabilitate.

+ Tehnologia Pure Wind: dupa ce deschideti frigiderul, va readuce rapid temperatura din interior la valoarea normala.

+ Congelator de tip Open Space: spatii deschise in interiorul congelatorului, pentru stocarea usoara a pachetelor voluminoase, posibil prin indepartarea celor doua sertare speciale.

+ Ventilare prin tehnologia Air Cooler: distribuie uniform aerul rece, alimentele fiind mentinute in stare buna pentru mai mult timp.

+ Rafturi culisante: se vor culisa cu maxim 7 cm, pentru acces mai usor la alimentele din spatele raftului.

+ Design frumos, culoare tip Inox: Indesit XIT8 T1E X are si un design destul de frumos, un alt element de apreciat in cazul lui Indesit XIT8 T1E X.

Minusuri

– Clasa energetica A+: consumul pe an este de 312 kWh, deci costul lunar de utilizare va fi de aproximativ 19 lei.

– Capacitatea mica, de 320 l: este suficienta pentru o familie cu cativa membri, dar n-as recomanda aparatul daca aveti o familie mai numeroasa.

Concluzia

Indesit XIT8 T1E X va fi o combina frigorifica decenta pentru familiile mai mici, un model cu performante decente si tehnologie avansata, dar cu un consum destul de mare de energie.

Vezi pretul de azi