Frigiderul cu 2 usi Indesit TIAA 12.1, Model Incapator de 306 L, Clasa A+ si Pret Bun

Indesit TIAA 12.1
 • Design
  (4.7)
 • Capacitate
  (4.8)
 • Eficienta energetica
  (4)
 • Pret
  (4.6)
4.5

Review pe scurt

Indesit TIAA 12.1 nu este un model pentru cei mai pretentiosi, dar in zona de pret in care se afla va ofera foarte multe. Sunt in special multumit de volumul oferit in interior si de pretul la care veti gasi acest frigider.

Vezi pret

Atunci cand suntem in cautarea unui aparat electrocasnic, si avem un buget destul de limitat, in general trebuie sa sacrificam o parte din cerintele ideale. In cazul unui frigider, fie alegem un model de la o marca ieftina, fie mergem pe o clasa energetica mica, capacitate scazuta sau un design neatragator. Indesit TIAA 12.1 se descurca foarte bina la mai multe capitole, nefiind un model inghesuit, venind de la o firma cu renume, avand un pret accesibil si o clasa energetica acceptabila. Nu este un model de top in vreo categorie anume, dar la pretul cerut pentru el, nici nu ar trebui sa avem aceasta pretentie.

Indesit TIAA 12.1Dupa cum am mentionat deja, Indesit TIAA 12.1 este un model solid, ce bifeaza mai multe cerinte pentru multi utilizatori. Este un frigider cu 2 usi, un model cu o capacitate excelenta de 306 litri, ce are clasa energetica A+. Designul sau este unul standard pentru aceasta zona scazuta de pret, dar are totusi un look acceptabil, nu este prea invechit. Brandul Indesit este si el un avantaj, pentru ca nu trebuie sa va uitati dupa brandurile chinezesti ce sunt in aceeasi zona de pret.

Indesit TIAA 12.1 se poate compara cu alte modele ce au acelasi pret, dar va avea capacitate mai buna decat multe din ele. Din cei 306 litri disponibili in interior, 236 litri sunt rezervati pentru frigider (4 rafturi), in timp ce 70 litri se regasesc in congelator (1 compartiment mare). Impreuna, va ofera suficient spatiu pentru o familie mica de 2-3 persoane, poate chiar si pentru 2 adulti si 2 copii.

Dimensiunile frigiderului sunt unele standard in mare parte, adancimea de 65.5 cm fiind usor peste medie. In rest, are o latime de 60 cm si inaltimea de 175 cm.

Plusurile frigiderului Indesit TIAA 12.1

+ Volumul foarte bun: cu cei 306 litri oferiti in total, volumul net al frigiderului Indesit TIAA 12.1 este unul foarte bun pentru categoria din care face parte.

+ Clasa A+: este una decenta, ce va aduce un cost pe factura de curent de aproximativ 14-15 lei pe luna, acceptabil pentru ce ofera la schimb Indesit TIAA 12.1 si pentru costul sau de achizitie.

Indesit TIAA 12.1 2+ Marca Indesit: nu este cea mai buna de pe piata, dar este totusi mai bine vazuta decat brandurile ce aduc electrocasnice din China si doar adauga logo-ul lor pe ele.

+ Pretul bun: pentru capacitatea sa si pentru brandul din spatele produsului, pretul este excelent.

+ Sistemul de dezghetare automat la frigider: o grija in minus pentru dumneavoastra.

+ Usile reversibile: bine de avut aceasta optiune, pentru a putea amplasa frigiderul in orice spatiu.

Minusuri

– Capacitatea de inghet la 24 ore, de 2 kg: alte modele din aceasta zona de pret se descurca mai bine aici, avand chiar si capacitate dubla de inghet.

– Clasa climatica T: se recomanda folosirea sa la temperaturi intre 16 si 43 grade Celsius, pentru rezultate optime. Cat timp nu aveti in plan sa tineti frigiderul intr-o zona friguroasa, este o alegere OK.

– Sistem dezghetare manual la congelator: frigiderul are acest sistem automat.

Concluzia

Indesit TIAA 12.1 nu este un model pentru cei mai pretentiosi, dar in zona de pret in care se afla va ofera foarte multe. Sunt in special multumit de volumul oferit in interior si de pretul la care veti gasi acest frigider.

Vezi pret
Manual de utilizare