Frigider cu 2 usi INDESIT RAA24N, Clasa A+, 217 L, De Dimensiuni Mici si Accesibil Ca Pret

INDESIT RAA24N
 • Design
  (3.5)
 • Capacitate
  (4)
 • Eficienta energetica
  (4)
 • Pret
  (4.8)
4.1

Review pe scurt

Cred ca veti aprecia INDESIT RAA24N, un frigider cu 2 usi ce pare gandit pentru 1-2 persoane, cu capacitate redusa, dar cu un pret foarte accesibil si cu cateva tehnologii interesante, cu reglare a umiditatii, functionare silentioasa si Low Frost.

Vezi pretul de azi Altex

Un frigider de dimensiuni mari, sau o combina frigorifica, este pe lista de cumparaturi a mai tuturor consumatorilor, dar adevarul este ca foarte multi nu au nevoie de un gigant care sa le ocupe bucataria. Pentru familiile mai mari, ce au copii, un astfel de monstru incapator este necesar, dar nu si pentru persoane singure, studenti, cupluri fara copii sau pensionari. Pentru majoritatea, un frigider ieftin cu o capacitate relativ mica, este mai mult decat suficienta. INDESIT RAA24N este un astfel de aparat, iar astazi ne vom uita la el, mentionand atat plusurile cat si minusurile sale.

INDESIT RAA24NINDESIT RAA24N este un model cu un volum total de 217 l, din care frigiderul este cel cu dimensiuni relativ normale, oferind 180 l, iar congelatorul este cel subdimensionat, cu doar 37 l. Altfel, avem un aparat ce se incadreaza in clasa energetica A+, consumul nefiind unul grozav (226 kWh/an).

Designul este unul destul de simplu, de culoare alba, iar dimensiunile sunt de 55 cm latime, 60.6 cm adancime si 140 cm inaltime.

Daca sunteti in cautarea unor aparate frigorifice accesibile ca pret, va recomand si ghidul nostru cu cele mai bune combine frigorifice ieftine.

Plusurile frigiderului INDESIT RAA24N

+ Dimensionat pentru uz de catre 1-2 persoane: ofera exact ce este nevoie, cat timp vorbim de o singura persoana sau de un cuplu. Nu au nevoie de un frigider mai mare si mai scump.

+ Ieftin, pretul destul de accesibil: l-am mai vazut si usor redus, aparatul fiind unul gandit pentru cei cu posibilitati reduse, fara functii suplimentare care sa ii creasca pretul.

+ Sistemul de dezghetare automat pentru frigider: va scuteste de o munca de intretinere destul de comuna la aparatele mai vechi. Sistemul este oferit doar pentru compartimentul principal.

+ Tehnologie pentru umiditate optima: nu permite uscarea alimentelor, regland nivelul de umiditate din interior in mod automat.

+ Tehnologia Silent Cooling, pentru racire silentioasa: nivelul maxim de zgomot atins este de 38 dB, ceea ce este foarte bine, mai ales pentru un model relativ ieftin.

+ Low Frost: congelare lenta, ce impiedica formarea de gheata in interior.

Minusuri

– Clasa A+: consumul putea fi si mai mic, dar si costul aparatului ar fi fost mai ridicat. Costul lunar de utilizare este de circa 14 lei, ceea ce nu este mult totusi.

– Capacitatea congelatorului, doar 37 l: aparatul are un congelator mic, bun doar pentru stocat pizza congelata sau alte alimente de acest tip, ce sunt consumate de la o saptamana la alta.

– Dezghetare manuala la congelator: este un aparat destul de ieftin, dar functia de dezghetare automata lipseste in cazul congelatorului (este totusi oferita pentru frigider).

Concluzia

Cred ca veti aprecia INDESIT RAA24N, un frigider cu 2 usi ce pare gandit pentru 1-2 persoane, cu capacitate redusa, dar cu un pret foarte accesibil si cu cateva tehnologii interesante, cu reglare a umiditatii, functionare silentioasa si Low Frost.

Vezi pretul de azi Altex