Congelatorul Hotpoint UH6F1CX, 222 L, A+, No Frost

Hotpoint UH6F1CX
 • Design
  (4.5)
 • Eficienta energetica
  (4)
 • Capacitate
  (4.2)
 • Pret
  (4)
4.2

Review pe scurt

Daca sunteti in cautarea unui congelator, si va doriti un produs de calitate, aruncati si o privire la acest Hotpoint UH6F1CX, un model atragator, foarte bun dar si ceva mai scump decat media.

Vezi pret

Hotpoint UH6F1CX este un aparat electrocasnic pentru cei ce vor sa fie pregatiti pentru orice, fiind un congelator de calitate foarte buna, ce mai arata si foarte bine pe deasupra. Modelul este din clasa A+, ce ofera un consum decent de energie, in timp ce capacitatea sa este de 222 litri. Luati in calcul si avantaje cum ar fi faptul ca este un model No Frost, deci nu va trebui sa il dezghetati periodic.

Un congelator dedicat poate fi folositor in multe situatii, mai ales in Romania, unde oamenii inca sunt obisnuiti sa nu depinda in fiecare zi de mersul la magazin pentru alimente. Luati in considerare doar taiatul porcului in perioada sarbatorilor de iarna, toata acea carne neincapand intr-un congelator mic ce vine impreuna cu frigiderul standard. Fie ca puneti legume sau carne pentru iarna, un congelator va permite sa aveti rezerve de alimente, indiferent ce se intampla. Fie iarna, fie vara, veti avea suficient spatiu de stocare pentru alimente.

Caracteristicile Hotpoint UH6F1CX

Acest model, Hotpoint UH6F1CX, vine de la un producator ce apartine de grupul Indesit. Hotpoint-Ariston este un brand foarte cunoscut in vestul Europei, iar romanii au sansa sa vada si ei calitatea acestor produse, tot mai multe modele aparand si la noi.

Hotpoint UH6F1CX are o capacitate de 222 litri, fiind un congelator dedicat, astfel incat tot spatiul din interior va fi folosit pentru stocarea alimentelor la temperaturi foarte scazute. Modelul are o dimensiune de 167 cm inaltime, 59.5 cm latime si 64.5 cm adancime. Greutatea sa este de 63 kg, deci este destul de greu si necesita cel putin 2-3 oameni pentru a-l pune pe pozitie.

Congelatorul vine cu 4 compartimente, are un sistem de dezghetare automat si o capacitate de congelare la 24 ore de pana la 20 kg.

O varianta mai incapatoare este congelatorul Indesit UI61S1, cu 6 compartimente si 245 l.

In timpul functionarii, nivelul de zgomot la care ar trebui sa va asteptati este de 41 dB, care desi nu este ridicat, nu este nici indicat amplasarii intr-o camera unde dormiti.

In cazul in care ramaneti fara curent, nu trebuie sa va faceti griji, pentru ca Hotpoint UH6F1CX este foarte bine izolat, astfel incat alimentele vor ramane in siguranta in interior pana la 24 de ore.

Acest model beneficiaza de tehnologia No Frost, ceea ce inseamna ca gheata nu se va forma in interior, nemaitrebuind sa decongelati aparatul periodic.

Clasa energetica A+: consumul estimat anual este de 287 kWh, ceea ce inseamna ca puteti sa va asteptati la o cheltuiala de circa 14-15 RON pe luna daca achizitionati acest model.

Plusuri si Minusuri

+ model de calitate, de la Hotpoint-Ariston
+ capacitatea de 222 litri este foarte buna, acoperind nevoile unei familii medii
+ alarma de temperatura
+ tehnologia No Frost
+ clasa A+

– pretul un pic mai ridicat, specific acestor marci apreciate in Occident

Concluzia

Daca sunteti in cautarea unui congelator, si va doriti un produs de calitate, aruncati si o privire la acest Hotpoint UH6F1CX, un model atragator, foarte bun dar si ceva mai scump decat media.

Vezi pret