Vezi ofertele zilei!

Crazy Days la eMAG! - Reduceri de pana la 50% la toate tipurile de produse!

» La an nou, oferte noi - Altex! - Reducerile continua pana pe 29 ianuarie!
» Lichidare de Stocuri la Evomag! - Reduceri de pana la 70%!

Heinner HSBS-M469MNFDX+, Frigider Side-by-Side, Foarte Incapator (469 l), Clasa Energetica A+, Full No Frost, Foarte Atragator Ca Raport Calitate/Pret

Heinner HSBS-M469MNFDX
 • Design
  (4.5)
 • Capacitate
  (4)
 • Eficienta energetica
  (4)
 • Pret
  (4.7)
4.3

Review pe scurt

Heinner HSBS-M469MNFDX+ este o alegere buna pentru cei ce isi doresc un aparat side-by-side, cu tehnologie avansata si un pret accesibil, dar are ca dezavantaj numele producatorului, impreuna cu capacitatea sa care este relativ mica pentru un frigider de acest tip.

Vezi pret

O bucatarie moderna, care are ca model modelul american, va avea de multe ori un frigider de dimensiuni foarte mari, cum sunt si modelele side-by-side. Ca si volum interior, ofera unul din cele mai mari capacitati, designul este si el unul foarte frumos, iar costul pare mult mai accesibil cand incerci sa te uiti cat platesti pentru fiecare litru de volum net. Heinner HSBS-M469MNFDX+ este un model ce pare perfect pentru piata din Romania, ce are majoritatea avantajelor acestei categorii, dar la un pret mult mai accesibil, specific acestui brand.

NU RATATI! Ofertele zilei!

» Crazy Days a inceput!
Reduceri de pana la 50% la produse din toate categoriile importante!

Heinner HSBS-M469MNFDXHeinner HSBS-M469MNFDX+ este un model cu 4 usi, ce are un volum net de 469 l, cu cea mai mare parte fiind rezervata frigiderului (327 l), in timp ce congelatorul ia restul (142 l).

Este un model foarte bun pentru familii medii sau mari, mai ales daca cumparaturile se fac doar in weekend, iar alimentele trebuie sa ajunga pentru o saptamana intreaga.

In ce priveste celelalte tehnologii si specificatii ale lui Heinner HSBS-M469MNFDX+, de mentionat este ca nu are un consum chiar mic de energie, clasa A+ fiind una destul de slaba, desi sunt putine frigidere side-by-side care sa se descurce mult mai bine.

In alte privinte, se descurca mult mai bine, fiind un aparat cu sistem de racire de tip Full No Frost, ce foloseste tehnologie Multi Air Flow, are functii de congelare si racire rapida, protectie impotriva copiilor, etc.

Un aparat cu un design foarte frumos, culoarea fiind de tip Dark Inox, mai inchisa, Heinner HSBS-M469MNFDX+ are un efect major asupra designului oricarei bucatarii, mai ales ca este si de dimensiuni mari. Dotat si cu touchscreen, are un look modern.

Are o inaltime de 177.5 cm, latimea de 83.3 cm si adancimea de 74 cm. Spatiul ocupat este unul destul de mare, deci asigurati-va ca il aveti, inainte de a achizitiona acest monstru de aparat.

Plusurile frigiderului side-by-side Heinner HSBS-M469MNFDX+

+ Capacitatea buna, 469 l: sunt aparate si mai incapatoare decat acest frigider side-by-side, dar totusi aveti aici un model mai mare decat o combina frigorifica clasica, ce are un pret similar de multe ori.

Heinner HSBS-M469MNFDX 2+ Pretul foarte bun: pentru un model side-by-side, acest aparat de la Heinner are un pret accesibil, fiind destul de usor sa aveti un aparat frigorific modern de la ei.

+ Design frumos, modern: culoarea si stilul de constructie al frigiderului side-by-side il recomanda pentru bucatarii moderne, fiind un aparat frigorific frumos si care va face impresie buna.

+ Display cu touchscreen: un alt element modern, displayul cu touchscreen extern, usor de folosit.

+ Full No Frost: mod de racire ce elimina nevoie dezghetarii aparatului, pentru ca gheata nu se mai formeaza in interior.

+ Functii racire/congelare rapida: ambele optiuni sunt folositoare, atunci cand venim de la cumparaturi cu alimente ce trebuiesc aduse la temperatura de stocare cat mai rapid.

+ Sistemul Multi Air Flow: aerul rece este distribuit in mod uniform, temperatura fiind aceeasi peste tot in frigider.

+ Compartimente spatioase, in toate zonele: majoritatea vor gasi acest aparat ca fiind suficient nu trebuie ingramadite alimentele in interior.

Minusuri

– Brandul Heinner: isi fac o reputatie pentru electrocasnice decente calitativ, la un pret bun, dar nu sunt totusi o alegere de top cand vine vorba de durabilitate si satisfactia utilizatorului.

Concluzia

Heinner HSBS-M469MNFDX+ este o alegere buna pentru cei ce isi doresc un aparat side-by-side, cu tehnologie avansata si un pret accesibil, dar are ca dezavantaj numele producatorului, impreuna cu capacitatea sa care este relativ mica pentru un frigider de acest tip.

Vezi pret

Google Analytics Alternative