Heinner HSBS-428NFX+, Frigider Side-By-Side de 428 l, Clasa Energetica A+ cu Tehnologia No Frost

Heinner HSBS-428NFX+
 • Design
  (3.5)
 • Capacitate
  (3.8)
 • Eficienta energetica
  (4)
 • Pret
  (4)
3.8

Review pe scurt

Heinner HSBS-428NFX+ este un frigider side-by-side accesibil, cu capacitate medie si un consum de energie usor ridicat, de la un producator care ne-a obisnuit cu aparate frigorifice ce au un raport specificatii/pret foarte bun.

Vezi pretul de azi

Alegerea unui frigider modern ne ofera cateva optiuni interesante, in functie de ce avem nevoie cand vine vorba de spatiul de stocare, dar si de bugetul disponibil sau de spatiul din bucatarie. Frigiderele side-by-side sunt luate in considerare in special de cei cu bugete ceva mai mari, care au o bucatarie mai spatioasa si au nevoie atat de un frigider bun, cat si de un congelator generos. Heinner HSBS-428NFX+ se incadreaza foarte bine in aceasta categorie, si este o alegere potrivita pentru utilizatorii care nu au nevoie de giganti in bucatarie, fiind un side-by-side de dimensiuni mai modeste.

NU RATATI! Ofertele zilei!

ยป Spring Sale este aici!
Reduceri excelente, la produse din toate categoriile importante!

Side-by-side Heinner HSBS-428NFX
Side-by-side Heinner HSBS-428NFX

Heinner HSBS-428NFX+ are o capacitate de doar 428 litri, ceea ce este undeva in partea de jos a categoriei, aparatele de acest tip depasind in unele cazuri si 600 litri. Acest model are un frigider destul de generos, cu o capacitate de 264 litri, dar congelatorul este si el unul foarte mare, cu cei 164 litri oferiti in interior.

De mentionat in cazul acestui aparat, ar fi si faptul ca are clasa A+, deci consumul de energie este unul OK, dar nu l-as considera un punct forte. Tehnologia No Frost este cu siguranta un avantaj pentru acest model.

Designul este unul mai degraba plictisitor, unul din punctele slabe ale acestui aparat frigorific. Desi are culoarea Argintie, usile sale nu au nimic care sa le scoata in evidenta.

Dimensiunile aparatului sunt de 178 cm inaltime, 83.2 cm latime si 62.3 cm adancime.

Plusurile frigiderului side-by-side Heinner HSBS-428NFX+

+ Frigider side-by-side, spatiu interior destul de generos, 428 l: bun in special pentru familii medii, dar exista si aparate mult mai incapatoare decat acesta.

Heinner HSBS-428NFX deschis
Heinner HSBS-428NFX deschis

+ Tehnologie No Frost: nu permite formarea de gheata in interior, deci nu va trebui sa dezghetati manual aparatul, destul de greu de facut pentru un aparat atat de mare.

+ Sistemul Multi Air Flow: trimite aerul rece in toate colturile, in mod rapid si uniform, pentru rezultate mai bune si o prospetime mai indelungata a alimentelor.

+ Control electronic: puteti seta cu usurinta temperatura sau functia dorita, printr-o apasare de buton.

+ Congelare rapida: optiune pentru racirea rapida a alimentelor nou achizitionate, si puse in congelator.

+ Functie Vacanta: puteti lasa congelatorul in functiune, in timp ce frigiderul este oprit.

Minusuri

– Clasa A+: este una destul de slaba, consumul fiind cu circa 20% mai mare decat la aparate cu o clasa superioara.

– Designul usor plictisitor: nu sunt un fan al designului lui Heinner HSBS-428NFX+, fiind prea simplu si fara accente care sa-l scoata in evidenta.

Concluzia

Heinner HSBS-428NFX+ este un frigider side-by-side accesibil, cu capacitate medie si un consum de energie usor ridicat, de la un producator care ne-a obisnuit cu aparate frigorifice ce au un raport specificatii/pret foarte bun.

Vezi pretul de azi

Google Analytics Alternative