Frigider cu doua usi Heinner HF-V240A+, De 240 L, Clasa Energetica A+, Tehnologia Less Frost, Decent si Accesibil Ca Pret

Heinner HF-V240A
 • Design
  (4)
 • Capacitate
  (4.2)
 • Eficienta energetica
  (4)
 • Pret
  (4.4)
4.2

Review pe scurt

Va recomand Heinner HF-V240A+, daca sunteti in cautarea unui frigider de dimensiuni medii. Nu are congelator mare sau o clasa energetica foarte buna, dar in ciuda acestor dezavantaje are un raport calitate/pret destul de bun.

Vezi pret

Desi mai toti ne-am dori sa achizitionam cele mai moderne si performante aparate frigorifice de pe piata, pana la urma trebuie sa urmarim atat bugetul cat si necesitatile familiei. Pentru o familie ceva mai mica, cu un buget pe masura, un frigider cu doua usi in genul lui Heinner HF-V240A+ ar putea fi o alegere excelenta. Aparatul este unul suficient de incapator pentru o astfel de familie cu cativa membri, are un pret acceptabil, vine si cu tehnologia Less Frost, deci bifeaza cateva elemente importante. Mai mult despre acest frigider in cele ce urmeaza.

Heinner HF-V240AHeinner HF-V240A+ este un frigider clasic, cu 2 usi, compartimentul frigiderului fiind cel de jos, in timp ce congelatorul este in partea superioara. Are un volum total de 240 litri, din care 198 sunt ai frigiderului iar 42 litri se regasesc in congelator. Spre deosebire de o combina frigorifica, mai aveti nevoie si de un congelator separat pe langa, daca va doriti sa stocati cantitati mari de mancare.

In ce priveste modul de functionare si tehnologia inclusa, este un aparat mediu ca dotari, folosind si tehnologii ceva mai avansate (Less Frost), dar avand si parti unde se vede constructia mai ieftina, cum ar fi faptul ca are control mecanic.

In ce priveste dimensiunile sale, aparatul are inaltimea de doar 160 cm, la o latime de 54 cm si adancime de 57 cm, fiind excelent pentru o bucatarie ceva mai mica.

Plusurile frigiderului Heinner HF-V240A+

+ Capacitate potrivita pentru o familie mica/medie: cu cei 240 litri ai sai, din care 198 de la frigider, Heinner HF-V240A+ este perfect pentru studenti, pensionari sau cupluri ce au copii mici.

Heinner HF-V240A 2+ Tehnologia Less Frost: disponibila pentru zona frigiderului, aceasta reduce cantitatea de gheata ce se formeaza in interior, usurand destul de mult munca de intretinere a aparatului pe termen lung.

+ Pretul excelent: in functie de reducerile oferite pentru acest model, pretul acestui aparat este in general unul foarte bun pentru ce ofera si pentru capacitatea sa.

+ Usi reversibile: cu deschidere pe dreapta in mod normal, dar pot fi schimbate, in functie de ce aveti nevoie.

+ Design simplu, dar modern: reuseste sa arate elegant, in ciuda faptului ca este un frigider clasic, de culoare alba.

Minusuri

– Congelatorul, de 42 l, decongelare manuala: nu este unul din punctele forte, fiind oferit doar pentru stocarea alimentelor de care aveti nevoie pe termen scurt.

– Clasa A+: se poate mult mai bine din punct de vedere al consumul de curent, dar aparatul este suficient de mic, incat sa nu aiba costuri mari de utilizare (cost de utilizare aproximativ 14 lei pe luna, la 220 kWh/an).

Concluzia

Va recomand Heinner HF-V240A+, daca sunteti in cautarea unui frigider de dimensiuni medii. Nu are congelator mare sau o clasa energetica foarte buna, dar in ciuda acestor dezavantaje are un raport calitate/pret destul de bun.

Vezi pret
Manual de utilizare Heinner HF-V240A+