Heinner HF-V213A++, Frigider Cu Doua Usi, Capacitate de 213 L si Clasa A++

Heinner HF-V213A++
  • Design
  • Capacitate
  • Eficienta energetica
  • Pret
4.6

Review pe scurt

Heinner HF-V213A++ este un frigider excelent pentru cupluri sau pentru familiile mici, un model al carui consum si pret mic sunt principalele atuuri oferite. Nu este un model modern sau special din punct de vedere al designului.

Vezi pret

Sunteti cumva in cautarea unui frigider nou, poate un model cu doua usi, ce are o capacitate medie, consum mic de energie si un pret mic? Este o combinatie de cerinte care este pe lista de cumparaturi a multor utilizatori de astfel de electrocasnice, iar Heinner HF-V213A++ este unul din frigiderele care indeplinesc toate criteriile cerute. Are si minusuri, nu este un aparat foarte avansat tehnologic, dar cred ca veti fi de acord ca ofera destul de multe, pentru pretul cerut.

NU RATATI! Ofertele zilei!

ยป Stock Busters este din nou aici!
Aceasta este o campanie promotionala de la Emag, ce ofera reduceri de pana la 50% la produse din toate categoriile. Nu ratati ocazia!

Heinner HF-V213A++Heinner HF-V213A++ este un frigider cu doua usi, deci atat frigiderul cat si congelatorul au compartimente izolate unul de celalalt. Frigiderul, care este si compartimentul mai mare, este in partea inferioara, cu un volum destul de bun, de 171 litri. In ce priveste congelatorul, acesta este unul mic, doar pentru strictul necesar, volumul sau fiind de 42 litri ce sunt disponibili intr-un singur compartiment.

Dupa cum am mentionat si mai sus, este un model simplu, fara prea multe functii avansate. Aveti controlul prin termostat, reglabil mecanic, iar lumina interioara este de tip LED. Cam asta este limita in ce priveste functiile disponibile pe Heinner HF-V213A++.

De mentionat, pentru orice aparat electrocasnic mare, sunt dimensiunile sale. In cazul lui Heinner HF-V213A++, avem o latime de 54 cm, adancime de 57 cm si inaltime de 144 cm.

Plusurile Heinner HF-V213A++

+ Pretul: dincolo de alte specificatii si plusuri, ar trebui mentionat pretul, unul foarte corect pentru un frigider ce are clasa A++ si capacitate bunicica.

Heinner HF-V213A++ 2+ Capacitate suficienta pentru o familie mica: pentru o familie cu 2-3 membri, este un frigider suficient de incapator.

+ Clasa energetica A++: consumul este unul foarte bun, iar producatorul estimeaza ca aparatul va avea nevoie de 173 kWh pe an, costul fiind de aproximativ 10 lei pe luna.

+ Usi reversibile: aveti posibilitatea de a schimba modul de deschidere, pentru acces mai usor la interior.

Minusuri

– Congelator mic: cei 42 de litri disponibili aici sunt suficienti pentru alimentele congelate pentru o perioada relativ scurta, de cateva saptamani, nu si pentru legume/carne puse pentru iarna. Daca nu vreti sa cumparati un congelator separat pentru asa ceva, va recomand una din aceste combine frigorifice ieftine, in locul acestui frigider.

– Nu are functii speciale/tehnologie avansata: sa nu va asteptati la programe, tehnologie NoFrost, panou digital, sau alte minuni de genul. Heinner HF-V213A++ este totusi un frigider cu doua usi, gandit pentru bugete mici.

Concluzia

Heinner HF-V213A++ este un frigider excelent pentru cupluri sau pentru familiile mici, un model al carui consum si pret mic sunt principalele atuuri oferite. Nu este un model modern sau special din punct de vedere al designului.

Vezi pret

Manual de utilizare Heinner HF-V213A++

Google Analytics Alternative