Frigider cu doua usi Heinner HF-H425NFXA+, Inox, Clasa A+ si Volum Mare de 425 litri

Heinner HF-H425NFXA+
 • Design
  (4.8)
 • Capacitate
  (5)
 • Eficienta energetica
  (4)
 • Pret
  (4.5)
4.6

Review pe scurt

Alegeti frigiderul cu 2 usi Heinner HF-H425NFXA+ daca vreti un model de capacitate foarte mare, fara sa aveti totusi bugetul pentru a alege ceva cu un consum de energie mai mic. Este frumos, cu un volum imens si pretul este unul foarte bun.

Vezi pret

In general, cei ce isi doresc un aparat frigorific de capacitate mare se vor uita la combine frigorifice prima data, dar acestea au cateva dezavantaje. Daca nu va doriti un volum foarte mare pentru congelator, iar daca prezenta acestuia in partea inferioara a aparatului va deranjeaza, atunci poate un frigider cu 2 usi si cu un volum superior va fi mai potrivit pentru nevoile dumneavoastra. Heinner HF-H425NFXA+ este fix acest tip de frigider, unul cu un volum net imens, de 425 litri, la o inaltime decenta de 177 cm.

Heinner HF-H425NFXA+Modelul este unul de culoarea Inox, altfel fiind identic cu varianta pe alb despre care am scris ieri, adica Heinner HF-H425NFWA+.

Desi inaltimea sa nu este foarte mare, doar de 177 cm, frigiderul va avea in schimb o latime si o adancime ceva mai mari, pentru a va putea oferi tot acel spatiu in interior. Latimea sa este cu circa 10 cm peste cea normala pentru un aparat electrocasnic, deci de 70.5 cm. Adancimea este si ea un pic mai mare, de 62.8 cm. Aveti grija sa va masurati bine spatiul disponibil, lasand si un pic de loc pe langa aparat, inainte sa il achizitionati.

In ce priveste volumul sau, acest frigider are 425 litri in total, din care 330 litri sunt repartizati compartimentului din partea de jos, adica frigiderului. Congelatorul, care se afla in partea superioara, are un volum de 95 litri.

Plusurile frigiderului Heinner HF-H425NFXA+

+ Capacitatea mare a frigiderului, 330 litri: aveti aceasta capacitate in compartimentul de jos, cel care este si mai usor de accesat. Dotat cu 3 rafturi din sticla, are atat compartiment pentru legume/fructe, cat si Chiller Box pentru racirea sticlelor.

Heinner HF-H425NFXA+ 2

+ Congelator mare, de 95 litri: un frigider cu 2 usi va avea congelatorul in compartimentul superior, astfel incat nu va conta atat de mult ca este mai greu accesibil pentru cei cu inaltime mai mica. Capacitatea sa este una buna totusi, multumita dimensiunilor frigiderului.

+ Tehnologia No Frost: aceasta este disponibila in ambele compartimente, avand grija de gheata care se formeaza in interior, astfel incat dumneavoastra nu trebuie sa faceti nimic. Totul este automat, deci gheata nu mai este un aspect de care sa va ocupati.

+ Design frumos: spre deosebire de versiunea pe alb, mi se pare ca lookul frigiderului Heinner HF-H425NFXA+ este unul mai frumos.

+ Usile reversibile: le veti monta in functie de cum doriti sa le deschideti.

+ Relativ silentios: are un nivel maxim de 43 dB in timpul functionarii.

+ Pret decent pentru ce ofera: este un frigider foarte incapator, cu un design interesant, imbunatatit de prezenta culorii de tip Inox.

+ Garantia de 3 ani: chiar daca nu va convinge marca Heinner, acea garantie de 3 ani ar trebui sa fie suficienta pentru a va convinge ca firma are incredere in produsele oferite.

Minusuri

– Clasa A+ nu are o clasa energetica mare, deci consumul va fi ceva mai ridicat. Va puteti astepta la un cost lunar cu energia de aproximativ 18-20 lei. Primiti la schimb un frigider accesibil ca pret si cu un volum imens.

Concluzia

Alegeti frigiderul cu 2 usi Heinner HF-H425NFXA+ daca vreti un model de capacitate foarte mare, fara sa aveti totusi bugetul pentru a alege ceva cu un consum de energie mai mic. Este frumos, cu un volum imens si pretul este unul foarte bun.

Vezi pret

Manual de utilizare Heinner HF-H425NFXA+