Frigiderul Heinner HF-270A+, Un Aparat Accesibil, Cu 270 L Capacitate, A+

Heinner HF-270A+
  • Design
  • Capacitate
  • Eficienta energetica
  • Pret
4.4

Review pe scurt

Heinner HF-270A+ este un model de baza, un frigider cu 2 usi ce va fi perfect pentru cei cu buget mic si pretentii scazute. Nu este un model cu display LED, functii SMART sau alte optiuni suplimentare, dar acest lucru se vede si in pretul redus.

Vezi pret

Va doriti un frigider cu 2 usi nou, un model care sa nu fie extraordinar de scump, dar care totusi sa aiba o capacitate decenta, suficienta pentru o familie normala? Heinner HF-270A+ pare sa indeplineasca toate aceste criterii, modelul fiind unul de 270 litri, cu o inaltime de 170 cm si care apartine clasei energetice A+. Nu este genul de frigider care sa iasa foarte mult in evidenta, dar nici nu sare prea sus cu pretul.

NU RATATI! Ofertele zilei!

ยป Revolutia Preturilor iunie 2019 a inceput!
Aceasta este o campanie promotionala de la Emag, ce ofera reduceri de pana la 60% la produse electrocasnice din toate categoriile, in perioada 18-20 iunie. Nu ratati ocazia!

Heinner HF-270A+In primul rand, sa ne uitam la frigiderul sau. Acest compartiment are majoritatea spatiului disponibil, cu 215 litri oferiti aici. Are 3 rafturi in compartiment, cu 1 raft in usa, plus compartimentul special pentru pastrarea fructelor sau a legumelor. Aveti si obisnuitul suport pentru oua, sau tava pentru facut cuburi de gheata.

In ce priveste congelatorul, acesta are doar 55 litri, dar pentru o familie mica sau pentru cei care au si congelator dedicat, nici nu este nevoie de mai mult.

Fiind un model din clasa A+, nu are consumul cel mai mic de energie, dar nici nu va costa o avere. Se estimeaza un consum de 246 kWh pe an, deci aproximativ 14 lei pe luna ar fi costul pe factura de curent.

Dimensiunile sale exacte sunt de 168.7 cm inaltime, cu o latime de 55.1 cm si o adancime de 55.4 cm. Acestea il recomanda pentru spatiile obisnuite in care amplasati deobicei aparate electrocasnice.

Plusurile frigiderului Heinner HF-270A+

+ Capacitatea buna de stocare: la cei 270 litri ai sai, cu 215 litri pentru frigider si 55 litri pentru congelator, este suficient de mare pentru o familie de cateva persoane.

+ Raceste excelent: folosind termostatul ajustabil, il puteti seta la temperatura dorita, iar el va raci foarte rapid interiorul aparatului.

Heinner HF-270A+ 2+ Spatiu mic ocupat la sol: acei 55×55 cm va permit sa lasati si un pic de spatiu liber pe langa el, ramanand totusi la o zona de aproximativ 60×60 cm ocupata in total, deci cat are nevoie un aparat electrocasnic standard.

+ Usi reversibile: un element important, in functie si de spatiul in care va fi amplasat.

+ Pret accesibil: pentru ce ofera, poate fi un model destul de ieftin, mai ales ca mai apare si la oferta.

Minusuri

– Design slabut: un model de culoare alba, ce nu iese in evidenta in vreun fel, exact la ce ma astept in zona aceasta de pret.

– Fara functii sau programe suplimentare: este un frigider de baza, deci inlocuiti un model vechi cu ceva destul de similar din acest punct de vedere.

Concluzia

Heinner HF-270A+ este un model de baza, un frigider cu 2 usi ce va fi perfect pentru cei cu buget mic si pretentii scazute. Nu este un model cu display LED, functii SMART sau alte optiuni suplimentare, dar acest lucru se vede si in pretul redus.

Vezi pret

Google Analytics Alternative