Vezi ofertele zilei!

Crazy Days la eMAG! - Reduceri de pana la 50% la toate tipurile de produse!

» La an nou, oferte noi - Altex! - Reducerile continua pana pe 29 ianuarie!
» Lichidare de Stocuri la Evomag! - Reduceri de pana la 70%!

Heinner HF-250A+, Frigider cu Doua Usi, De 205 l, Capacitate Medie, Pret Foarte Mic, Clasa A+

Heinner HF-250A
 • Design
  (4.2)
 • Capacitate
  (4.3)
 • Eficienta energetica
  (4)
 • Pret
  (4.8)
4.3

Review pe scurt

Heinner HF-250A+ este un frigider cu doua usi ce se potriveste de minune in anumite situatii, un produs cu un pret foarte mici si performante doar medii, dar nu toata lumea are nevoie de un model de top.

Vezi pret

Desi atentia multor cumparatori in ziua de astazi pare sa fie indreptata in special inspre combine frigorifice, frigidere side-by-side si alte minunatii de genul, in destule cazuri nu este cu adevarat nevoie de un monstru pentru o sufragerie. Fie ca vorbim de o locuinta cu maxim 2-3 membri, fie pentru un student, sunt destule cazuri in care un frigider cu capacitate mica va fi suficient. Heinner HF-250A+ este un astfel de model, un frigider cu doua usi ce are un pret foarte accesibil, care se concentreaza pe functionalitatea sa de baza, fara sa ofere prea multe functii extra.

NU RATATI! Ofertele zilei!

» Crazy Days a inceput!
Reduceri de pana la 50% la produse din toate categoriile importante!

Heinner HF-250AHeinner HF-250A+ va fi un aparat accesibil ca pret, dar in acelasi timp va avea si o capacitate destul de mica de stocare. Cu un volum total de 205 l, acest model are compartimentul frigiderului de 164 l si cel al congelatorului de 41 l.

Fiind un model cu o capacitate destul de mica, Heinner HF-250A+ are si dimensiuni reduse, inaltimea fiind de 143.4 cm, latimea de 55 cm si adancimea de 54.2 cm.

Plusurile frigiderului Heinner HF-250A+

+ Foarte accesibil, pret mic: este unul din cele mai ieftine aparate frigorifice, dintre modelele cu o capacitate cat de cat decenta, deci nu discutam de modele gandite pentru un mini bar.

+ Ocupa putin loc: avand volum mic, are si dimensiunile mai reduse, incapand fara probleme in orice loc gandit pentru un aparat electrocasnic mare.

+ Sistem dezghetare automat pentru frigider: o munca mai putin de facut, cand vine vorba de intretinerea aparatului.

Heinner HF-250A 2+ Usile reversibile: pentru unii utilizatori sunt foarte utile, mai ales cand aparatul este pus intr-un spatiu mai ingust.

+ Iluminare LED: vedeti fara probleme in interior, multumita iluminarii de tip LED, cu consum redus.

Minusuri

– Model foarte simplu, fara cine stie ce tehnologie avansata: la pretul acesta, nici nu putem avea pretentii de mai mult.

– Clasa A+: consum mediocru de curent electric, cu circa 40% mai mare decat la un model din cea mai buna clasa energetica.

– Capacitate mica: volumul net este redus, dar asa este gandit aparatul, pentru familii mici sau persoane singure.

Concluzia

Heinner HF-250A+ este un frigider cu doua usi ce se potriveste de minune in anumite situatii, un produs cu un pret foarte mici si performante doar medii, dar nu toata lumea are nevoie de un model de top.

Vezi pret
Manual de utilizare

Google Analytics Alternative