Lada frigorifica Heinner HCF-N205A+, Ieftina Dar Isi Face Treaba

Heinner HCF-N205A+
 • Design
  (3.5)
 • Capacitate
  (4.3)
 • Eficienta energetica
  (4)
 • Pret
  (5)
4.2

Review pe scurt

Heinner HCF-N205A+ este un congelator de la care va puteti astepta la un singur lucru, sa-si faca treaba si sa tina alimentele in siguranta in interiorul sau decent, de 194 litri. Poate tine un porc maricel sau alte tipuri de alimente, iar costul de achizitie al lazii frigorifice va fi unul foarte accesibil.

Vezi pret

O lada frigorifica care sa va serveasca bine si sa va tina alimentele in siguranta nu trebuie neaparat sa va coste un salariu mediu pe economie. Un model cum este Heinner HCF-N205A+ isi va face treaba la fel de bine, avand o capacitate decenta de stocare, dar si un pret foarte mic si accesibil. Capacitatea sa decenta este principalul atu, consumul de energie electrica fiind unul doar acceptabil, iar tehnologiile avansate lipsind din dotarea sa. O astfel de lada frigorifica ieftina isi face treaba si atat, ceea ce pana la urma ar trebui sa va doriti de la orice aparat electrocasnic.

NU RATATI! Ofertele zilei!

» Spring Sale este aici!
Reduceri excelente, la produse din toate categoriile importante!

Heinner HCF-N205A+Heinner HCF-N205A+ este un model de lada frigorifica ce incearca sa va ofere un pret de achizitie cat mai mic, si chiar reuseste. Oferindu-va o capacitate totala de 194 litri, la o inaltime de 84 cm si clasa energetica A+, este un produs care va suplimenta foarte bine un frigider, fiind folosita in anumite perioade din an cand congelatorul mic nu face fata (cand se taie porcul, cand se pun pachetele de legume pentru iarna, etc). In rest, pana si culoarea este una minimalista, fiind de culoare alba si foarte simpla. Fiind un model de baza, cu pret cat mai mic, are panou de comanda mecanic, sistem de dezghetare manual si un singur cos pentru depozitare.

In ce priveste dimensiunile acestei lazi, Heinner HCF-N205A+ vine cu o latime de 89.1 cm, o adancime de 55.7 cm si o inaltime de 84.2 cm. Greutatea sa este de 31 kg.

Plusurile lazii frigorifice Heinner HCF-N205A+

+ Capacitate buna: la cei 194 litri ai sai, lada frigorifica Heinner HCF-N205A+ poate tine aproape de 90-100 kg de carne, deci ar trebui sa puteti stoca un porc de marime destul de mare in interiorul sau, mai ales dupa ce il prelucrati si ramaneti doar cu carcasa. Multe alte alimente ce vreti sa le puneti deoparte pentru iarna vor incapea cu usurinta si ele.

Heinner HCF-N205A+ 2+ Pretul: marele avantaj al unei lazi frigorifice cum este aceasta, cu putine tehnologii avansate, este ca pretul va fi tinut la un nivel minim. Nu trebuie sa cheltuiti cine stie ce ca sa cumparati aceasta lada frigorifica, dar capacitatea sa este cu siguranta buna.

+ Capacitatea de inghet: isi face treaba destul de bine, inghetand pana la 15 kg la 24 de ore.

+ Izolata bina: chiar daca ramaneti fara curent, alimentele din interior vor sta in siguranta pana la 32 de ore, timp suficient pentru ca pana de curent sa fie remediata. Bineinteles, asta cat timp nu deschideti usa.

+ Silentioasa: atinge un nivel de doar 40 dB in timpul functionarii, mai putin chiar decat unele frigidere avansate.

+ Termostat ajustabil: setati temperatura de functionare in functie de necesitati.

Minusuri

– Clasa A+: nu este neaparat un congelator de tinut in priza non-stop, pe tot parcursul anului, ci doar cand aveti nevoie de el. Chiar si asa, costul cu energia electrica nu va depasi 12-14 lei pe luna (219 kWh consum estimat pe an).

– Design simplu, de culoare alba: la un asemenea pret, nici nu prea am pretentia la inox sau culori mai placute ochiului.

Concluzia

Heinner HCF-N205A+ este un congelator de la care va puteti astepta la un singur lucru, sa-si faca treaba si sa tina alimentele in siguranta in interiorul sau decent, de 194 litri. Poate tine un porc maricel sau alte tipuri de alimente, iar costul de achizitie al lazii frigorifice va fi unul foarte accesibil.

Vezi pret

Manual de utilizare Heinner HCF-N205A+

Google Analytics Alternative