Vezi ofertele zilei!

Crazy Days la eMAG! - Reduceri de pana la 50% la toate tipurile de produse!

» La an nou, oferte noi - Altex! - Reducerile continua pana pe 29 ianuarie!
» Lichidare de Stocuri la Evomag! - Reduceri de pana la 70%!

Heinner HCF-M418CA+, Lada Frigorifica 418 l, Clasa Energetica A+, Super Incapatoare si Ieftina, Se Transforma in Frigider

Heinner HCF-M418CA
 • Design
  (4)
 • Capacitate
  (4.8)
 • Eficienta energetica
  (4)
 • Pret
  (4.5)
4.3

Review pe scurt

Heinner HCF-M418CA+ este o lada frigorifica foarte accesibila ca pret, foarte incapatoare, ce va fi potrivita nevoilor multor familii din Romania, mai ales celor ce vor sa tina cate un porc intreg la rece pe perioada iernii.

Vezi pret

O lada frigorifica de dimensiuni mari nu este necesara chiar pentu toata lumea, dar pentru cei ce prefera sa-si faca rezerve serioase pentru perioada iernii, ar putea fi de mare ajutor. Vorbim atat de cei ce isi pun cantitati mari de legume si fructe la congelator, cat si de cei ce taie cate un porc intreg si il inghesuie intr-un astfel de aparat frigorific. Pentru cei ce au suficient spatiu, o lada frigorifica are anumite avantaje fata de un congelator vertical, iar astazi ne uitam la Heinner HCF-M418CA+, un model foarte incapator si ieftin.

NU RATATI! Ofertele zilei!

» Crazy Days a inceput!
Reduceri de pana la 50% la produse din toate categoriile importante!

Heinner HCF-M418CAHeinner HCF-M418CA+ este o lada frigorifica de dimensiuni destul de mari, reusind de altfel sa ofere 418 l in interior, mai mult decat au majoritatea combinelor frigorifice in ambele compartimente. In ciuda dimensiunilor foarte mari, acest model de la Heinner este accesibil ca pret, un plus cu siguranta pentru cei ce vor doar sa congeleze alimente, fara prea multe functii suplimentare care sa ridice costul aparatului.

In ce priveste restul specificatiilor, Heinner HCF-M418CA+ este un model convertibil de lada frigorifica, ce poate fi transformata intr-un frigider, prin simpla reducere a temperaturii din interior. Clasa energetica A+ este un dezavantaj in cazul sau, fiind si unul din motivele pentru care nu va costa foarte mult.

Plusurile lazii frigorifice Heinner HCF-M418CA+

+ Capacitatea de stocare foarte mare, 418 l: este un model foarte incapator, varianta de top din acest punct de vedere, suficient de mare pentru a tine alimentele unei familii mari in siguranta, incapand chiar si un porc maricel in interior.

Heinner HCF-M418CA 2

+ Pretul excelent: desi are o capacitate de stocare imensa, Heinner HCF-M418CA+ este o lada frigorifica destul de ieftina.

+ Model convertibil, din congelator in frigider: are acest plus de flexibilitate, putand fi setat sa functioneze ca frigider, la o temperatura tipica unui astfel de aparat.

+ Role, pentru transport usor: poate fi mutat, daca este necesar, fara a fi golit de toate alimentele din interior.

Minusuri

– Clasa energetica A+: consumul nu este unul foarte mare totusi, de doar 168 kWh/an, cu un cost lunar de 10 lei pe factura de curent.

– Marca Heinner: este un produs ieftin, importat sub brandul Heinner din China, dar nu este produs in fabricile proprii. Aveti totusi optiunea sa-l trimiteti inapoi in 30 de zile, daca nu sunteti multumiti de el.

Concluzia

Heinner HCF-M418CA+ este o lada frigorifica foarte accesibila ca pret, foarte incapatoare, ce va fi potrivita nevoilor multor familii din Romania, mai ales celor ce vor sa tina cate un porc intreg la rece pe perioada iernii.

Vezi pret

Google Analytics Alternative