Vezi ofertele zilei!

Crazy Days la eMAG! - Reduceri de pana la 50% la toate tipurile de produse!

» La an nou, oferte noi - Altex! - Reducerile continua pana pe 29 ianuarie!
» Lichidare de Stocuri la Evomag! - Reduceri de pana la 70%!

Lada frigorifica Heinner HCF-M295CA+, Clasa A+ si Capacitate de 290 L, Ieftina si Incapatoare

Heinner HCF-M295CA
 • Design
  (4.4)
 • Capacitate
  (4.4)
 • Eficienta energetica
  (4)
 • Pret
  (4.6)
4.4

Review pe scurt

O lada frigorifica cu un pret decent, cu o capacitate destul de buna, Heinner HCF-M295CA+ va fi suficienta pentru multe familii care vor sa puna ceva alimente deoparte pentru perioada iernii. Exista totusi si modele cu un spatiu interior mult mai generos, deci pentru familii mari sunt si solutii mai bune.

Vezi pret

Pentru cei ce sunt obisnuiti sa tina cantitati foarte mari de alimente in congelator, o lada frigorifica este o achizitie normala, capacitatea unei combine frigorifice normale nefiind suficienta in astfel de cazuri. Fie ca taiati un porc sau doi in fiecare iarna, fie ca aveti o familie numeroasa si vreti sa puneti multe legume la congelator pentru perioadele in care nu se gasesc, un aparat cum este Heinner HCF-M295CA+ poate fi alegerea potrivita.

NU RATATI! Ofertele zilei!

» Crazy Days a inceput!
Reduceri de pana la 50% la produse din toate categoriile importante!

Heinner HCF-M295CAHeinner HCF-M295CA+, o lada frigorifica cu o capacitate de 290 l, va ofera un spatiu interior destul de generos, si este un aparat ce este vandut la un pret relativ redus. Este genul de aparat frigorific de la care va puteti astepta sa-si faca treaba, fara prea multe tehnologii avansate care sa ia ochii, dar are si unele optiuni interesante, cum ar fi sistemul de convertire din congelator in frigider. Clasa A+ este un dezavantaj pentru el, mai ales pentru ca este un aparat mare, ce este tinut non-stop in priza.

Fiind o lada frigorifica, spatiul ocupat la sol este unul maricel. Inaltimea este de 85 cm, fiind una normala, in timp ce latimea este de 111.5 cm, iar adancimea de 64.5 cm. Este genul de produs ales de catre cei ce au spatiu suficient in bucatarie, pentru ca altfel puteti sa va ganditi la un congelator vertical care sa se duca cat mai mult pe inaltime.

Cei 290 l din interior sunt disponibili in cele doua cosuri, care permit organizarea alimentelor.

Plusurile lazii frigorifice Heinner HCF-M295CA+

+ Capacitatea buna, de 290 l: este o lada frigorifica de dimensiuni decente, potrivita pentru cei ce au obiceiul sa stocheze multe alimente peste iarna.

Heinner HCF-M295CA 2+ Sistem convertibil frigider/congelator: in caz ca nu ai nevoie sa folosesti aparatul in modul de congelare, il puteti folosi ca frigider, setand aparatul in acest mod, cu temperatura mai scazuta.

+ Role, pentru transport usor: aparatul este usor de mutat, avand role ce ii permit sa fie tras in alt loc, daca este necesar.

+ Dotat cu maner si yala: puteti securiza aparatul si produsele stocate in interior.

+ Pretul accesibil: nu este un aparat scump, dar are capacitate destul de mare si cateva functii interesante.

Minusuri

– Clasa A+: consumul este de 268 kWh/an, deci costul este de aproximativ 16 lei pe luna, unul acceptabil.

Concluzia

O lada frigorifica cu un pret decent, cu o capacitate destul de buna, Heinner HCF-M295CA+ va fi suficienta pentru multe familii care vor sa puna ceva alimente deoparte pentru perioada iernii. Exista totusi si modele cu un spatiu interior mult mai generos, deci pentru familii mari sunt si solutii mai bune.

Vezi pret
Manual de utilizare Heinner HCF-M295CA+

Google Analytics Alternative