Combina frigorifica Heinner HC-V336A++ (HC-V336XA++), Alb/Inox, 336 Litri si Tehnologia Less Frost

Heinner HC-V336A
  • Design
  • Capacitate
  • Eficienta energetica
  • Pret
4.7

Review pe scurt

Cred ca Heinner HC-V336A++ (HC-V336XA++) este un model la un pret corect, cu un consum bun de energie si capacitate decenta. Poate chiar si sa arate binisor, mai ales varianta pe Inox.

Vezi pret

Heinner HC-V336A++, in varianta pe alb, sau modelul HC-V336XA++, pe culoare Inox, sunt doua variante ale unei combine frigorifice care este identica din toate celelalte puncte de vedere. Alegeti deci oricare din cele doua versiuni mentionate, diferenta este doar la culoare, si eventual la pretul cu care este oferita. In continuare, vom arunca o privire mai in detaliu, asupra acestui model de combina frigorifica, incapatoare, accesibila si economicoasa, o combinatie destul de greu de gasit la un pret acceptabil.

NU RATATI! Ofertele zilei!

» Stock Busters este din nou aici!
Aceasta este o campanie promotionala de la Emag, ce ofera reduceri de pana la 50% la produse din toate categoriile. Nu ratati ocazia!

Heinner HC-V336A++/HC-V336XA++ este o combina frigorifica cu o capacitate totala de 336 litri, ceea ce o face destul de incapatoare. Este si normal, daca ne uitam la inaltimea sa de 186 cm, latimea de 59.5 cm si adancimea de 65 cm. Este un model destul de mare, deci asigurati-va ca aveti suficient spatiu pentru el in bucatarie.

Frigiderul este compartimentul principal, cu volumul net de 230 litri, impartit intre cele 3 rafturi ale sale. Acelasi numar de rafturi se va regasi si in usa acestui compartiment, ce este dotata cu suport pentru out. Compartimentul pentru fructe/legume nu lipseste nici el.

Congelatorul este incapator, cu o capacitate neta de 106 litri. Are 3 compartimente, ce le puteti folosi pentru a organiza alimentele in interior. Are o capacitate de inghet de 4.5 kg la 24 ore. Vine dotat cu nelipsita tava pentru gheata.

Plusurile Heinner HC-V336XA++/HC-V336A++

HC-V336A+ Capacitate destul de buna: cei 336 litri din interior va ofera suficient spatiu de stocare, mai ales in zona congelatorului, ce pare sa fie peste medie.

+ Clasa A++: aveti si consumul de energie mic, ce face acest model o alegere buna pentru cei ce vor sa nu cheltuie foarte mult pe termen lung. Costul lunar este de aproximativ 14 lei (240 kWh pe an).

+ Nu face zgomot mult: are un nivel al zgomotului de 39 dB, ceea ce este foarte putin.

+ Tehnologia Less Frost: aveti mai putine probleme cu gheata, ceea ce este un plus, chiar daca nu este la nivelul No Frost, ce este disponibil la modele mai scumpe.

+ Control umiditate la compartimentul pentru fructe/legume: va ajuta sa le pastrati in stare buna, pentru o perioada mai lunga de timp.

Minusuri

– Fara prea multe functii/tehnologii avansate: au mentinut pretul la un nivel acceptabil, oferind o clasa energetica buna si capacitate decenta, dar nu au mai investit si in tehnologii avansate.

Concluzia

Cred ca Heinner HC-V336A++ (HC-V336XA++) este un model la un pret corect, cu un consum bun de energie si capacitate decenta. Poate chiar si sa arate binisor, mai ales varianta pe Inox.

Vezi pret
Manual de utilizare

Google Analytics Alternative