Heinner HC-V286A++, Combina Frigorifica Super Accesibila, Economica si Incapatoare, de 286 L si din Clasa A++

Heinner HC-V286A++
  • Design
  • Capacitate
  • Eficienta energetica
  • Pret
4.5

Review pe scurt

Heinner HC-V286A++ este o combina frigorifica clasica, cu spatiu interior generos, consum mic de energie si cu tehnologia LessFrost ca un mic bonus, totul la un pret destul de mic, ce o face o alegere excelenta pentru cei ce vor cat mai mult, dar la un buget redus.

Vezi pret

Atunci cand alegeti o combina frigorifica, sau orice alt aparat electrocasnic mare, principalul factor care va limiteaza este bugetul disponibil. Heinner HC-V286A++ este genul de combina frigorifica ce ofera cateva specificatii foarte bune, dar care in acelasi timp va tine pretul scazut prin includerea unui numar minim de tehnologii avansate. Nu este genul de combina frigorifica care sa vina cu display digital, zone diferite de racire sau alte minuni de genul. Pe de alta parte, este o combina care isi face treaba de baza foarte bine, la un pret mai mult decat acceptabil, pentru ce ofera.

NU RATATI! Ofertele zilei!

ยป Stock Busters este din nou aici!
Aceasta este o campanie promotionala de la Emag, ce ofera reduceri de pana la 50% la produse din toate categoriile. Nu ratati ocazia!

Heinner HC-V286A++Ca sa va faceti o idee despre punctele forte ale acestei combine frigorifice, voi mentiona cele doua cifre care fac acest model unul de luat in seama. In primul rand, avem capacitatea totala, de 286 litri, ceea ce constituie un volum net foarte bun pentru o familie normala, de 3-4 persoane. In al doilea rand, Heinner HC-V286A++ are clasa A++, ceea ce va asigura ca veti avea un consum mic de energie electrica, un lucru important pentru un aparat mare, ce va sta in priza non-stop.

Heinner HC-V286A++ este o combina frigorifica destul de inalta, de 180 cm, dar celelalte dimensiuni sunt normale, de 54 cm latime si 59.5 cm adancime. Va incapea fara probleme intr-un spatiu rezervat pentru un frigider normal, dar masurati totusi zona inainte sa achizitionati frigiderul, lasand si cativa centimetri liberi in jurul sau.

Plusurile combinei frigorifice Heinner HC-V286A++

+ Capacitatea buna: are un volum total de 286 litri, din care 202 litri pentru frigider si 84 litri pentru congelator.

Heinner HC-V286A++ 2+ Clasa A++: consumul este si el unul bun, Heinner estimand ca aceasta combina va avea nevoie de 207 kWh pe an. Costul pe factura de curent ar trebui sa fie undeva in jurul a 12 lei pe luna.

+ Sistemul de racire FrostLess: aveti probleme mai mici cu gheata in frigider, fata de modele mai vechi.

+ Pret foarte bun: este destinat celor cu buget redus, ce vor totusi un spatiu generos si consum mic de energie.

+ Usi reversibile: va permit sa le montati in functie de cum aveti nevoie sa le deschideti, important in multe bucatarii, in special cele mai mici.

Minusuri

– Fara functii/tehnologii avansate: nu are nimic cu care sa iasa cu adevarat in evidenta. Este o combina ce isi face treaba bine, si atat.

– Design simplu, culoare alba: combina nu iese in evidenta in vreun fel, dar nu este nici urata.

Concluzia

Heinner HC-V286A++ este o combina frigorifica clasica, cu spatiu interior generos, consum mic de energie si cu tehnologia LessFrost ca un mic bonus, totul la un pret destul de mic, ce o face o alegere excelenta pentru cei ce vor cat mai mult, dar la un buget redus.

Vezi pret
Manual de utilizare

Google Analytics Alternative