Heinner HC-V268A++, Combina Frigorifica A++, De 268 Litri

Heinner HC-V268A++
  • Design
  • Capacitate
  • Eficienta energetica
  • Pret
4.5

Review pe scurt

Heinner HC-V268A++ este o alegere foarte buna pentru cei ce cauta o combina frigorifica cu un cost de utilizare redus, capacitate decenta si pret de achizitie mic, fiind dispusi in acelasi timp sa renunte la functii avansate care sunt disponibile in modelele mai scumpe.

Vezi pret

Alegerea unei combine frigorifice nu este intotdeauna usoara, mai ales atunci cand avem atat de multe modele pe piata, cu specificatii si preturi pentru toate bugetele. Pentru cei ce nu au un buget foarte mare, dar isi doresc o combina frigorifica decenta, mai ales in ce priveste consumul de curent electric, le recomandam astazi un model de 268 litri, din clasa A++, numit Heinner HC-V268A++. Cei de la Heinner au devenit recunoscuti in ultimii ani, pentru raportul excelent pret/calitate al produselor lor, iar aceasta combina frigorifica A++ foarte accesibila ca pret este un exemplu bun.

NU RATATI! Ofertele zilei!

ยป Stock Busters este din nou aici!
Aceasta este o campanie promotionala de la Emag, ce ofera reduceri de pana la 50% la produse din toate categoriile. Nu ratati ocazia!

Heinner HC-V268A++In primul rand, elementul principal care va conta pentru cei ce aleg Heinner HC-V268A++, va fi pretul, combinat cu capacitatea de 268 litri si clasa A++. In pretul acesta, de sub 1200 lei, este greu de gasit ceva mai bun. Modelul nu este unul extraordinar de avansat, astfel incat are control mecanic al termostatului si lumina interioara de tip LED, si cam atat. Este doar o combina frigorifica foarte accesibila, ce va ofera un spatiu mai mare la congelator decat un frigider normal.

Ca si dimensiuni, aceasta combina are o inaltime de 170 cm, adancimea de 59.5 cm, iar latimea este de 54 cm. Un element de luat in considerare este si faptul ca usile sale sunt reversibile. Greutatea neta este de 51 kg.

Frigiderul are un volum net de 184 litri, cu 3 rafturi in zona principala si 4 rafturi in usi. Suporturi pentru oua si sticle sunt incluse, ca si compartimentul pentru legume si fructe.

Congelatorul are volumul net de 84 litri, cu 3 compartimente. Capacitatea sa de inghet, intr-un interval de 24 de ore, este de 4 kg de alimente. Vine dotat cu tava pentru cuburi de gheata.

Plusurile Combinei Frigorifice Heinner HC-V268A++

Heinner HC-V268A++ 2+ Pretul: dincolo de specificatii, un element important atunci cand alegem un produs Heinner, este pretul sau care de multe ori bate oferta competitiei.

+ Clasa A++: cu un consum estimat de 202 kWh pe an, costul de utilizare al acestei combine frigorifice este de 12 lei pe luna.

+ Capacitate decenta: cu cei 268 litri oferiti (frigider + congelator), ofera suficient spatiu in interior pentru o familie mica spre medie.

+ Silentioasa: combina atinge un maxim de 40 dB in timpul folosirii, deci nu va deranja.

+ Clasa climatica ST/N: permite folosirea la parametri maximi a combinei la temperaturi intre 16 si 38 Celsius.

Minusuri

– Model de baza, fara functii avansate: este o combina frigorifica de tip mai vechi, fara tehnologii avansate incluse, care ar ridica si pretul de achizitie.

– Design simplu, pe alb: combina nu iese in evidenta in vreun fel, dar este si greu de facut nazuri la pretul sau.

Concluzia

Heinner HC-V268A++ este o alegere foarte buna pentru cei ce cauta o combina frigorifica cu un cost de utilizare redus, capacitate decenta si pret de achizitie mic, fiind dispusi in acelasi timp sa renunte la functii avansate care sunt disponibile in modelele mai scumpe.

Vezi pret
Manual de utilizare Heinner HC-V268A++

Google Analytics Alternative