Combina frigorifica Heinner HC-H273WA+, Capacitate Buna, Clasa A+, Pret Excelent

Heinner HC-H273WA
 • Design
  (4.7)
 • Capacitate
  (4.7)
 • Eficienta energetica
  (4)
 • Pret
  (4.7)
4.5

Review pe scurt

O sa recomand Heinner HC-H273WA+, dar pentru cei ce cauta un model in categoria de pret in care se afla acest model, de sub 1000 lei. Capacitatea frigiderului sau si garantia de 5 ani sunt plusurile sale cele mai importante.

Vezi pret

In randul combinelor frigorifice ieftine si bune, Heinner HC-H273WA+ ocupa un loc special. Modelul, unul extrem de accesibil din punct de vedere al pretului, este si oferit cu reducere de destul de multe ori, astfel incat raportul calitate/pret in cazul sau este unul excelent. Din acest motiv, am mai discutat despre el si in trecut, aparatul plasandu-se pe locul 3 in topul nostru al combinelor frigorifice cu pret redus.

NU RATATI! Ofertele zilei!

» Spring Sale este aici!
Reduceri excelente, la produse din toate categoriile importante!

Heinner HC-H273WAHeinner HC-H273WA+ are printre atuurile sale principale o capacitate decenta de stocare, un element important pentru o combina frigorifica ce incearca sa tina pretul cat mai scazut. In cazul sau, vorbim despre o capacitate totala de 273 litri, ce se imparte intre frigider (205 l) si congelator (68 l). Ca si dimensiuni, combina are inaltimea de 175.7 cm, latimea de 55 cm si adancimea de 58 cm.

Plusurile Heinner HC-H273WA+

+ Frigider de capacitate foarte buna, 205 l: pentru cei ce gatesc des, si tind sa tina mai multa mancare in zona frigiderului, Heinner HC-H273WA+ se descurca destul de bine cu aceasta capacitate.

+ Garantia buna, de 5 ani: este un element extraordinar de important, avand in vedere ca este un model Heinner, brandul nefiind unul suficient de cunoscut/apreciat in tara noastra.

+ Sistemul de dezghetare automat, pentru zona frigiderului: nu este disponibil si pentru congelator, din pacate.

+ Dotat cu lumina LED: usor de vazut in interior, fara sa consume energie multa.

Heinner HC-H273WA 2+ Usile reversibile: pentru usurinta amplasarii si in spatii unde acest lucru este necesar.

+ Pretul: unul din motivele pentru care l-am si inclus in topul mentionat mai sus, Heinner HC-H273WA+ oferind o capacitate foarte buna pentru pretul cu care vine.

Minusuri

– Congelatorul mic, 68 l: este totusi suficient, daca il folositi doar pentru alimentele congelate de consumat in perioada urmatoare, nu pentru carnea porcului taiat de Craciun (aveti nevoie de un congelator separat in cazul ala).

– Clasa A+: consumul estimat, de 310 kWh, ne da un consum lunar de 18 lei pe factura de curent, ceea ce nu este ideal, desi nu este nici extraordinar de mult.

Concluzia

O sa recomand Heinner HC-H273WA+, dar pentru cei ce cauta un model in categoria de pret in care se afla acest model, de sub 1000 lei. Capacitatea frigiderului sau si garantia de 5 ani sunt plusurile sale cele mai importante.

Vezi pret

Google Analytics Alternative