Vezi ofertele zilei!

Revolutia Preturilor la eMAG! - Reduceri de pana la 60% la toate tipurile de produse!

» La an nou, oferte noi - Altex! - Reducerile continua pana pe 29 ianuarie!
» Lichidare de Stocuri la Evomag! - Reduceri de pana la 70%!

Frigider cu 2 usi Hotpoint ENXTM 18211 F, Un Monstru de 419 L, Clasa A+, No Frost

Hotpoint ENXTM 18211 F
 • Design
  (4.7)
 • Capacitate
  (4.9)
 • Eficienta energetica
  (4)
 • Pret
  (5)
4.7

Review pe scurt

Cei ce isi doresc un frigider standard de dimensiuni foarte mari, de la un producator bun, dar fara sa plateasca foarte mult, cred ca vor fi fericiti cu Hotpoint ENXTM 18211 F. Aparatul este accesibil si isi face treaba de baza destul de bine.

Vezi pret

Desi majoritatea celor care au nevoie de un aparat frigorific de dimensiuni mari se vor duce la un aparat tip combina frigorifica No Frost sau frigider side-by-side, exista totusi intotdeauna si varianta unui frigider cu 2 usi. Aceste modele sunt cele clasice, cu frigiderul de dimensiuni mari in partea de jos, in timp ce congelatorul are dimensiuni destul de mici in comparatie, si se gaseste in partea superioara. Hotpoint ENXTM 18211 F este frigiderul cu 2 usi la care ne uitam astazi, unul din monstrii acestei categorii, oferind un volum net interior superior chiar multor combine frigorifice.

NU RATATI! Ofertele zilei!

» Revolutia Preturilor a inceput!
Reduceri de pana la 60% la produse din toate categoriile importante!
» Electrocasnice Whirlpool la reducere!
Reduceri de pana la 40% la electrocasnice Whirlpool mari!

Hotpoint ENXTM 18211 FHotpoint ENXTM 18211 F este un model cu o capacitate totala de 419 l. Ca la orice frigider cu 2 usi, partea inferioara este cea mai mare si este rezervata pentru frigider, volumul net fiind de 318 l. Partea superioara, ce are aproximativ un sfert din volumul total, are capacitatea de 101 l. Desi un frigider cu 2 usi nu are in general un congelator generos, acest aparat ofera spatiu suficient in ambele zone, fiind bun chiar si pentru familii mari.

Ca si tehnologie, aparatul se descurca destul de bine, desi clasa energetica A+ nu este chiar stralucita. Aparatul are totusi sistem No Frost cu dezghetare automata, pentru ambele compartimente, fiind si destul de silentios. Per total, nu este un model care sa rupa gura targului cu tehnologia sa sau cu functiile suplimentare, dar acest lucru se vede si in pretul, unul nefiresc de mic avand in vedere ca are volum cat doua aparate standard.

Plusurile frigiderului Hotpoint ENXTM 18211 F

+ Capacitate de stocare enorma, 419 l: atat frigiderul (318 l) cat si congelatorul (101 l) sunt mult peste media cu care ne-au obisnuit frigiderele cu 2 usi.

+ Tehnologia No Frost: este disponibila pentru ambele compartimente, nu doar pentru frigider, ceea ce este inca un plus mare pentru aparat.

+ Pretul: la ce capacitate are acest monstru de frigider, pretul este cu adevarat o surpriza placuta.

+ Brandul Hotpoint-Ariston: este unul cunoscut, parte din grupul Indesit, un brand la fel de popular in Romania, ce are produse de calitate in mai toate categoriile.

Minusuri

– Design simplu: la pretul sau, nu va puteti astepta la mai mult. Aparatul nu este urat, doar relativ standard, avand culoarea alba.

– Clasa A+: este una ceva mai proasta, consumul anual de curent electric fiind de 375 kWh, ceea ce aduce costul lunar la aproximativ 22 lei.

Concluzia

Cei ce isi doresc un frigider standard de dimensiuni foarte mari, de la un producator bun, dar fara sa plateasca foarte mult, cred ca vor fi fericiti cu Hotpoint ENXTM 18211 F. Aparatul este accesibil si isi face treaba de baza destul de bine.

Vezi pret

Google Analytics Alternative