Frigider Electrolux EJ2801AOW2, Un Model Accesibil De Capacitate Medie, Din Clasa A+

Electrolux EJ2801AOW2
  • Design
  • Capacitate
  • Eficienta energetica
  • Pret
4.4

Review pe scurt

Daca nu aveti nevoie inca de un frigider foarte mare, capacitatea modelului Electrolux EJ2801AOW2 ar trebui sa fie suficienta (perfect pentru 1-2 adulti). Cei aflati la inceput de drum vor aprecia pretul accesibil, mai ales pentru acest brand de aparate electrocasnice.

Vezi pret

Marca Electrolux este una recunoscuta pe plan international, pentru calitatea produselor oferite, iar frigiderul la care ne vom uita astazi face parte din gama mai accesibila oferita de ei. Electrolux EJ2801AOW2 nu este un model cu o capacitate foarte mare, deci va fi o alegere corecta fie pentru cupluri tinere, fie pentru persoane singure, chiar si pentru studenti. In sprijinul acestui fapt vine si categoria de pret din care face parte, una destul de scazuta, in ciuda brandului Electrolux ce ii sta in spate.

NU RATATI! Ofertele zilei!

ยป Revolutia Preturilor iunie 2019 a inceput!
Aceasta este o campanie promotionala de la Emag, ce ofera reduceri de pana la 60% la produse electrocasnice din toate categoriile, in perioada 18-20 iunie. Nu ratati ocazia!

Electrolux EJ2801AOW2Electrolux EJ2801AOW2 este un frigider cu 2 usi, un model de inaltime destul de mica la cei 159 cm ai sai, in timp ce amprenta la sol este una normala, cu latimea de 54.5 cm si adancimea de 60.4 cm. Reuseste sa ofere un volum net in interior de 259 litri, cu 209 litri fiind rezervati pentru frigider, in timp ce congelatorul are doar 50 litri.

Nu este un model extraordinar de avansat, dar calitatea Electrolux se vede. In ce priveste oferta sa, sa incepem cu frigiderul. Acest compartiment are 3 rafturi in zona principala si 4 in usa, sistem de dezghetare automat si un volum net total de 209 litri.

Congelatorul este destul de mic, dar suficient cat timp nu vreti sa puneti alimente in el peste iarna. Pentru cateva cutii de pizza congelata si alte alimente de care aveti nevoie pe parcursul saptamanii, este mai mult decat suficient. Volumul sau este de 50 litri, avand 2 compartimente. Capacitatea de inghetare la 24 de ore este de 4 kg.

Plusurile frigiderului Electrolux EJ2801AOW2

+ Marca Electrolux: cred ca veti aprecia calitatea oferita in produsele acestui mare producator de aparate electrocasnice.

+ Capacitate OK pentru familii mici: nu as recomanda un astfel de model pentru 3-4 adulti, dar pentru persoane singure si pentru cupluri la inceput de drum ar trebui sa fie mai mult decat suficient.

Electrolux EJ2801AOW2 2+ Usi reversibile: optiune clasica, disponibila pe multe modele in ziua de azi, dar nu este pe toate asa ca este un plus de notat.

+ Clasa A+: Electrolux EJ2801AOW2 are un consum decent, de aproximativ 240 kWh pe an, costul pe factura fiind de circa 13-14 lei lunar.

+ Silentios: are un nivel al zgomotului de doar 40 dB in timpul functionarii, ceea ce este foarte bine.

+ Tehnologia SpacePlus: are spatiul in interior optimizat, permitand stocarea unei cantitati decente de alimente, fara a necesita o gramada de spatiu in bucatarie.

Minusuri

– Congelator destul de mic: la cei 50 de litri ai sai, este destinat stocarii alimentelor ce vor fi folosite destul de frecvent.

Concluzia

Daca nu aveti nevoie inca de un frigider foarte mare, capacitatea modelului Electrolux EJ2801AOW2 ar trebui sa fie suficienta (perfect pentru 1-2 adulti). Cei aflati la inceput de drum vor aprecia pretul accesibil, mai ales pentru acest brand de aparate electrocasnice.

Vezi pret
Manual de utilizare

Google Analytics Alternative