Frigider Side by Side Daewoo FRAG53NP7S

Daewoo FRAG53NP7S
 • Design
  (4.6)
 • Capacitate
  (5)
 • Eficienta energetica
  (4)
 • Pret
  (4)
4.4

Review pe scurt

Daewoo FRAG53NP7S este un frigider side-by-side pentru care apelativul “monstru” se potriveste cu adevarat. Cu o capacitate totala de 533 litri, modelul vine si cu tehnologii avansate, dozator de apa/gheata si apartine clasei A+.

Vezi pret

Motivele pentru care a-ti vrea sa alegeti un frigider de tip side-by-side cum este Daewoo FRAG53NP7S sunt multiple, incepand de la capacitatea enorma de stocare, pana la design-ul deosebit, optiunea unui dozator de apa sau modul de stocare a alimentelor in doua compartimente aflate unul langa celalalt, in loc de modul uzual de impartire al unei combine. Pe langa acest review, va recomand sa aruncati o privire si la articolul nostru despre cele mai bune frigidere side-by-side, unde veti gasi mentionate cateva modele cu performante deosebite.

NU RATATI! Ofertele zilei!

» Craciun in luna iulie!
O campanie noua de reduceri excelente, la produse din mai toate categoriile!

Daewoo FRAG53NP7SDaewoo FRAG53NP7S este un frigider side-by-side construit cu un anumit tip de utilizator in minte. Modelul exceleaza cand e vorba de capacitatea sa, fiind un model enorm ce are o capacitate totala de 533 litri in cele doua compartimente ale sale.

Compartimentul de tip frigider al Daewoo FRAG53NP7S are o capacitate neta de 363 litri, adica cat multe alte modele side-by-side ofera pentru ambele compartimente. Are sistemul de dezghetare automat, compartimente speciale pentru fructe si legume, 3 rafturi pentru interior si 5 pentru usi.

In ce priveste congelatorul, acesta are volumul net de 170 litri. Este dotat cu 5 compartimente pentru a putea sa impartiti pachetele cu alimente cu usurinta. Sistemul de dezghetare este automat si in cazul sau.

Plusurile frigiderului side-by-side Daewoo FRAG53NP7S

+ Capacitatea sa, de 533 litri: peste doua treimi din aceasta este rezervata zonei frigiderului, in timp ce congelatorul are 170 litri.

+ Tehnologia Perfect NoFrost: raceste compartimentul uniform, iar aparatul nu va mai trebui dezghetat, cum se intampla la modelele vechi.

+ Dozator Apa/Gheata cu sistem Plumbing Free: aveti acel dozator de apa rece, putand obtine si cuburi de gheata cand aveti nevoie de ele, dar nu este necesar sa tineti frigiderul in bucatarie. Rezervorul sau de apa trebuie umplut periodic in acest caz.

+ Display touch screen: modelul modern vine cu o interfata de control ce va permite sa modificati optiunile sale fara sa deschideti usa.

+ Mod ECO: functia de racire redusa, pentru cand vreti sa economisiti energie electrica.

+ Silentios: are un nivel al zgomotului de doar 40 dB in timpul functionarii.

+ Tehnologia Multi Air Flow: aerul rece ajunge in toate zonele, mentinand o temperatura constanta si egala peste tot.

Minusurile

– Clasa A+: fiind un model atat de mare si destul de scump, pentru a-l duce la o clasa mai mare ar fi insemnat si un pret final mult mai ridicat. Daca aveti nevoie de capacitatea sa foarte mare, o clasa energetica ceva mai mica este pretul ce trebuie platit, este adevarat cam pentru toate modelele side-by-side.

Concluzia

Daewoo FRAG53NP7S este un frigider side-by-side pentru care apelativul “monstru” se potriveste cu adevarat. Cu o capacitate totala de 533 litri, modelul vine si cu tehnologii avansate, dozator de apa/gheata si apartine clasei A+.

Vezi pret

Google Analytics Alternative