Vezi ofertele zilei!

Crazy Days la eMAG! - Reduceri de pana la 50% la toate tipurile de produse!

» La an nou, oferte noi - Altex! - Reducerile continua pana pe 29 ianuarie!
» Lichidare de Stocuri la Evomag! - Reduceri de pana la 70%!

Candy CMIOUS 5142WH, Congelator 166 l, A+, Accesibil ca Pret, Fara Pretentii Mari

Candy CMIOUS 5142WH
 • Design
  (3.5)
 • Capacitate
  (3.5)
 • Eficienta energetica
  (4)
 • Pret
  (4.5)
3.9

Review pe scurt

Candy CMIOUS 5142WH este un congelator clasic, si un model foarte accesibil ca pret, ce va ofera doar functiile normale pentru un astfel de aparat. Nu exceleaza in nici-o zona, dar nici nu se cere un pret prea mare pentru el.

Vezi pret

Candy este un brand italian, ce ofera mai multe tipuri de electrocasnice, fiind destul de bine cunoscuti in Europa. Nu este o firma care sa fie asociata cu categoria Premium, mai degraba fiind producatori ce ofera aparate electrocasnice accesibile ca pret. Prin Candy CMIOUS 5142WH, ne ofera un congelator cu performante decente, un model la un pret corect, de la care va puteti astepta sa-si faca treaba OK, nimic mai mult.

NU RATATI! Ofertele zilei!

» Crazy Days a inceput!
Reduceri de pana la 50% la produse din toate categoriile importante!

Candy CMIOUS 5142WHCandy CMIOUS 5142WH este un model ce pare destinat familiilor mici, celor ce nu au nevoie sa tina un porc intreg in congelator peste iarna. Acest model are o capacitate de doar 166 l, destul de putin in comparatie cu alte congelatoare dedicate, dar peste ce a-ti putea obtine de la o combina frigorifica. De mentionat in cazul sau, este si clasa energetica A+ (220 kWh/an), sau sistemul de dezghetare manual. Spatiul interior este organizat cu ajutorul a 5 sertare.

Ca si dimensiuni, avem din nou un aparat electrocasnic de dimensiuni relativ mici, cel putin pentru un produs din aceasta categorie. Inaltimea este de doar 143 cm, iar atat latimea cat si adancimea sunt de 55 cm.

Plusurile congelatorului Candy CMIOUS 5142WH

+ Pretul accesibil: nu este un aparat scump, va ofera doar ce aveti nevoie de la un congelator, abilitatea de a tine alimentele la o temperatura foarte scazuta.

+ Bun pentru o familie mica: are un volum net de doar 166 l, deci este OK cat timp nu aveti nevoie sa pastrati cantitati imense de alimente pe perioada iernii.

Candy CMIOUS 5142WH 2+ Organizare usoara, in 5 sertare: aveti patru sertare standard, plus unul mai mic ce pare gandit pentru cutii de pizza congelata si alte produse mici.

+ Model simplu, fara complicatii: daca aveti nevoie doar de un congelator, Candy CMIOUS 5142WH isi face treaba OK, nu aveti functii suplimentare de invatat.

Minusuri

– Capacitate insuficienta pentru o familie mare: asa cum poate fi OK pentru un cuplu sau o familie mai mica, pentru nevoile multor familii s-ar putea sa nu fie destul.

– Sistem dezghetare manual: este sistemul clasic, ce necesita golirea, dezghetarea si curatarea periodica a aparatului.

– Clasa A+: consumul este unul acceptabil totusi, multumita dimensiunilor scazute ale aparatului, costul de utilizare lunar fiind de mai putin de 14 lei, la un consum anual de 220 kWh.

Concluzia

Candy CMIOUS 5142WH este un congelator clasic, si un model foarte accesibil ca pret, ce va ofera doar functiile normale pentru un astfel de aparat. Nu exceleaza in nici-o zona, dar nici nu se cere un pret prea mare pentru el.

Vezi pret

Google Analytics Alternative