Bosch KDN53VL20, Frigider cu 2 Usi si 454 l Capacitate, Model No Frost cu VitaFresh Si Alte Functii Interesante

Bosch KDN53VL20
  • Design
  • Capacitate
  • Eficienta energetica
  • Pret
4.6

Review pe scurt

Bosch KDN53VL20 este un model excelent pentru familiile mari, ce au nevoie de un spatiu de depozitare pe masura. Tehnologia incorporata asigura mentinerea alimentelor proaspete pe termen mai lung, iar pretul nu este unul foarte mare avand in vedere ca are capacitatea a doua frigidere normale.

Vezi pret

Pentru familii mai mari, ce au nevoie de capacitate mare de stocare, optiunea unui frigider cu 2 usi este una care nu este intotdeauna la indemana. De multe ori, modelele de capacitate mare sunt fie combine frigorifice, fie modele side-by-side. Cei care prefera un frigider standard cu 2 usi, ce are un spatiu mare pentru zona frigiderului iar congelatorul este amplasat in partea superioara, se vor bucura sa gaseasca modelul Bosch KDN53VL20, un gigant cu un volum net interior de 454 L.

NU RATATI! Ofertele zilei!

» Stock Busters revine!
Aceasta este o campanie promotionala de la Emag, ce ofera reduceri de pana la 45% la produse din toate categoriile importante. Nu ratati ocazia!

Bosch KDN53VL20Bosch KDN53VL20 este un frigider mare, dupa cum am mentionat si mai sus, ce atinge o inaltime de 186 cm, o latime de 70 cm si o adancime de 77 cm. Dupa cum vedeti, nu este chiar un aparat electrocasnic de marime standard, astfel incat va recomand sa masurati cu atentie spatiul avut la dispozitie, pentru a va asigura ca aparatul incape in bucatarie.

In ce priveste performantele ce sunt atinse de acest model, Bosch KDN53VL20 este un frigider din clasa A+, ce beneficiaza de sistemul de racire No Frost. Dezghetarea automata este oferita pentru ambele compartimente. Frigiderul are un spatiu interior de 323 litri, in timp ce congelatorul este de 97 litri.

Plusurile frigiderului Bosch KDN53VL20

+ Capacitate foarte mare (454 l), aranjare tipica pentru un frigider standard: desi capacitatea este comparabila cu o combina frigorifica sau un model side-by-side, aveti dispunerea clasica a compartimentelor de la un frigider cu 2 usi. Frigiderul este in partea inferioara, congelatorul este in partea de sus.

+ Sistemul de dezghetare automata cu No Frost: nu veti mai avea grija dezghetarii periodice a aparatului frigorific, cum se intampla cu multe alte modele de pe piata.

+ Sertare VitaFresh: doua sertare ce sunt gandite pentru a pastra prospetimea alimentelor, controland umiditatea pentru fructe/legume si reducand temperatura pentru carne.

Bosch KDN53VL20 2+ IceTwister: un sistem foarte usor de folosit pentru obtinerea de cuburi de gheata, ce apoi sunt usor de scos.

+ Rafturile EasyAccess: retractabile, realizate din sticla, ce va permit sa vedeti perfect in interior.

+ Senzorii FreshSense: monitorizeaza temperatura in interior, asigurand mentinerea ei la un nivel constant, pentru conditii cat mai bune de depozitare.

+ Congelare rapida: optiune folositoare, de cate ori adaugam alimente noi in interior.

+ Sistemul Multi Airflow: distribuie uniform aerul, asigurand prospetimea pe termen mai lung.

Minusuri

– Clasa A+: este un model de dimensiuni foarte mari, cu un cost ceva mai ridicat la utilizare, de aproximativ 21 lei pe luna (factura la curent).

Concluzia

Bosch KDN53VL20 este un model excelent pentru familiile mari, ce au nevoie de un spatiu de depozitare pe masura. Tehnologia incorporata asigura mentinerea alimentelor proaspete pe termen mai lung, iar pretul nu este unul foarte mare avand in vedere ca are capacitatea a doua frigidere normale.

Vezi pret
Fisa produsului

Google Analytics Alternative