Frigider cu 2 usi Beko RDNE505E30ZXB, Capacitate Enorma la 450 l, A++ si No Frost, Un Model Excelent

Beko RDNE505E30ZXB
  • Design
  • Capacitate
  • Eficienta energetica
  • Pret
4.7

Review pe scurt

Beko RDNE505E30ZXB este o alegere excelenta pentru orice familie sau afacere ce are nevoie de un aparat cu o zona mare de stocare a alimentelor, dar cu un consum decent de energie si tehnologie avansata.

Vezi pret

Va doriti un aparat frigorific de capacitate mare, dar nu sunteti un fan al combinelor frigorifice si al felului in care pozitioneaza compartimentul frigiderului? Sau poate va doriti pur si simplu un frigider foarte mare, fara a pune accent mare pe compartimentul congelatorului? In oricare din cele doua cazuri, va recomand un frigider cu 2 usi cu o capacitate peste medie, modelul Beko RDNE505E30ZXB .

NU RATATI! Ofertele zilei!

» Top Products by Review!
Produsele cu cele mai bune reviewuri de la utilizatori, acum la promotie! Nu ratati ocazia!

» Campanie Electrocasnice - reduceri si livrare pana in casa!
Aceasta este o campanie promotionala de la Emag, ce ofera reduceri excelente la produse din categorii legate de electrocasnice, cu promisiunea ca vor fi livrate pana in camera unde doriti sa le amplasati. Alegeti cele mai bune produse la preturi mici! Nu ratati ocazia!

Beko RDNE505E30ZXBBeko RDNE505E30ZXB este un aparat frigorific cu 2 usi, un frigider clasic ca aranjament al celor doua compartimente, dar care reuseste sa ofere o zona foarte mare de stocare, de 450 litri. Zona de jos este cea rezervata frigiderului, si va ofera un spatiu enorm, de 347 litri, impartita cu ajutorul a 4 rafturi din sticla securizata. Partea de sus este a congelatorului, are un volum de 103 l si este impartita in 2 compartimente.

Este un aparat frigorific de dimensiuni destul de mari, n-ar trebui sa fie o surpriza avand in vedere volumul interior. Inaltimea este normala, de 185 cm, dar latimea de 70 cm si adancimea de 69 cm sunt usor peste medie. Asigurati-va ca aveti suficient spatiu pentru aparat (inclusiv cativa centimetri in plus pe laterale), inainte sa-l achizitionati.

Plusurile frigiderului Beko RDNE505E30ZXB

+ Volum interior enorm, de 450 l: pentru un frigider cu 2 usi, Beko RDNE505E30ZXB are niste cifre foarte mari, mai ales pentru cei ce au nevoie de un frigider cat mai mare, congelatorul fiind de dimensiuni standard chiar si pentru o combina frigorifica. Aparatul poate deservi de minune o familie cu multi membri.

+ Clasa energetica A++: luati in calcul ca are capacitatea a doua frigidere medii, si veti intelege de ce consumul de 306 kWh pe an este unul bun, costul lunar fiind de circa 18 lei pentru factura de curent.

+ NeoFrost Dual Cooling: sistemul No Frost cu Active Dual Cooling inclus, ce ofera conditii excelente de conservare, in timp ce reduce consumul de energie. Temperatura fiind cea optima, gheata nu se va forma in congelator sau frigider.

+ EverFresh: compartiment special, ce pastreaza verdeturile si legumele proaspete, regland umiditatea constant.

+ Compartimentul Zero Grade: perfect pentru stocarea alimentelor sensibile, cum ar fi pestele sau carnea proaspata.

+ Display cu Touch Control: setati modul de functionare si temperatura din compartimente, fara a deschide usa.

Beko RDNE505E30ZXB 2+ Protectie impotriva mirosurilor: este un filtru activ de carbon, numit Active Odour Filter, ce elimina pana la 90% din mirosurile neplacute.

+ Design placut: aparatul arata si bine, intotdeauna un plus pentru un aparat frigorific ce ocupa atat de mult spatiu.

Minusuri

– Spatiul ocupat: ocupa circa 10 cm in plus pe latime si 5-10 in plus in adancime, dar primiti la schimb o capacitate enorma de stocare, deci as zice ca merita daca aveti spatiul necesar.

Concluzia

Beko RDNE505E30ZXB este o alegere excelenta pentru orice familie sau afacere ce are nevoie de un aparat cu o zona mare de stocare a alimentelor, dar cu un consum decent de energie si tehnologie avansata.

Vezi pret
Manual de utilizare

Google Analytics Alternative