Combina frigorifica Beko RCNE560E30ZXB, Model Incapator la 501 L, Clasa A++, NoFrost si Touch Control

Beko RCNE560E30ZXB
  • Design
  • Capacitate
  • Eficienta energetica
  • Pret
4.7

Review pe scurt

Beko RCNE560E30ZXB este o combina frigorifica cu capacitate foarte mare de stocare in ambele compartimente, cu o clasa energetica buna si cu multe tehnologii avansate incluse, acestea din urma asigurand pastrarea alimentelor in stare buna pentru o durata mult mai mare de timp.

Vezi pret

Vine un moment in viata unor familii, mai ales a celor ce se maresc sau unde copiii devin adolescenti, in care este nevoie de un frigider sau o combina frigorifica de capacitate mai mare decat cea anterioara. Exista multe modele de combine frigorifice de capacitate mare in acest moment, dar daca va doriti si un consum bun de energie, ceva tehnologii moderne si un pret care sa nu va dea palpitatii, numarul se restrange considerabil. Beko RCNE560E30ZXB este o astfel de combina frigorifica, ce imbina toate aceste calitati.

NU RATATI! Ofertele zilei!

» Stock Busters revine!
Aceasta este o campanie promotionala de la Emag, ce ofera reduceri de pana la 45% la produse din toate categoriile importante. Nu ratati ocazia!

Beko RCNE560E30ZXB Ca sa descriem un pic pe scurt ce poate face combina frigorifica Beko RCNE560E30ZXB, este suficient sa-i mentionam capacitatea totala de 501 litri, impreuna cu clasa A++, faptul ca are touch screen pentru control, tehnologia No Frost, dar si mai multe alte functii moderne.

Cand vine vorba de un astfel de model, o combina frigorifica de capacitate foarte mare, este important sa ne asiguram mai intai ca va incapea in spatiul disponibil in bucatarie. Este un model de inaltime peste medie, de 1.92 m, dar chiar si asa va ocupa mai mult spatiu la sol decat o combina frigorifica obisnuita. Latimea sa este de 70 cm, in timp ce adancimea este de 74.8 cm.

Plusurile combinei frigorifice Beko RCNE560E30ZXB

+ Frigiderul de 356 litri: mai mult de 70% din capacitatea acestei combine mari se duce la compartimentul frigiderului. Aveti 3 rafturi in interior, 4 rafturi in usi, iar sistemul de dezghetare este automat.

Beko RCNE560E30ZXB 2+ Congelatorul de 145 litri: aveti aici un congelator de dimensiuni mari, suficient pentru a tine pana la 70+ kg de alimente in interior, pe termen lung. Are 3 compartimente si sistem de dezghetare automata.

+ Clasa energetica A++: Beko RCNE560E30ZXB are un consum foarte bun de energie electrica, important mai ales in cazul unui astfel de model mare, cu capacitate dubla fata de un frigider normal. Consumul de curent lunar ar trebui sa va coste maxim 20 de lei.

+ Sistemul de racire No Frost Dual Cooling: evitati inghetarea si aveti un consum redus de electricitate in acelasi timp. Alimentele se vor conserva in interior pentru o perioada mai mare de timp.

+ Design inovator, de tip Kitchen Fit: incastreaza condensatorul in pereti si foloseste usa ce se deschide la 90 de grade, pentru a putea fi integrat in mobilier.

+ Compartiment EverFresh+: ajustand nivelul umiditatii si folosind curenti de aer, pastreaza legumele proaspete pana la 30 de zile.

+ Compartimentul 0°C: perfect pentru a tine alimente perisabile in el, cum ar fi carnea.

+ Display cu touch screen: este doar unul din elementele moderne ale acestei combine frigorifice.

Minusuri

– Inaltimea cam mare: Beko RCNE560E30ZXB va ajuta sa economisiti spatiu la sol, dar cei de inaltime mica s-ar putea sa aiba probleme cand vine vorba sa ajunga la alimentele de pe raftul de sus.

Concluzia

Beko RCNE560E30ZXB este o combina frigorifica cu capacitate foarte mare de stocare in ambele compartimente, cu o clasa energetica buna si cu multe tehnologii avansate incluse, acestea din urma asigurand pastrarea alimentelor in stare buna pentru o durata mult mai mare de timp.

Vezi pret

Manual de utilizare

Google Analytics Alternative