Combina frigorifica Beko RCNA386E30ZXB

Beko RCNA386E30ZXB
 • Design
  (4.7)
 • Capacitate
  (4.5)
 • Eficienta energetica
  (4.5)
 • Pret
  (4.7)
4.6

Review pe scurt

Beko RCNA386E30ZXB este un model excelent, o combina frigorifica potrivita celor ce au nevoie in special de o zona a congelatorului mai generoasa. Tehnologia moderna incorporata aduce si functii folositoare, iar aparatul este unul de calitate.

Vezi pret

Atunci cand alegem o combina frigorifica moderna, si avem un buget mediu in care trebuie sa ne incadram, o posibila solutia ar putea veni de la modelele oferite sub brandul Beko. Destinat vanzarii in vestul Europei, acest brand este unul de calitate, cu produse care arata bine si au si tehnologie avansata incorporata. In cazul lui Beko RCNA386E30ZXB, avem un model A++, deci are si consum bun de energie.

NU RATATI! Ofertele zilei!

» Spring Sale este aici!
Reduceri excelente, la produse din toate categoriile importante!

Beko RCNA386E30ZXBIn ce priveste restul performantelor sale, aparatul are capacitate buna, cu un volum net de 358 litri (frigider de 215 l si congelator de 143 l). Beneficiaza de tehnologia NeoFrost cu Dual Cooling, sistemul de dezghetare automat fiind disponibil pentru ambele compartimente.

Dimensiunile combinei Beko RCNA386E30ZXB sunt de 203 cm inaltime (peste medie), latime de 59.5 cm si adancime de 66.5 cm.

Plusurile combinei frigorifice Beko RCNA386E30ZXB

+ Capacitate buna, 358 l: se descurca bine in special pe partea de congelare, capacitatea fiind peste medie pentru o combina frigorifica cu acest tip de volum. Frigiderul este ceva mai mic decat media.

+ Clasa A++: consumul de curent electric este acceptabil, dar in ciuda clasei sale bune, are un consum anual de 298 kWh, ceea ce inseamna ca tot veti cheltui cam 18 lei pe luna cu ea.

+ NeoFrost Dual Cooling: foloseste tehnologia No Frost, impreuna cu sistemul Active Dual Cooling, pentru a oferi conditii excelente de stocare si un consum cat mai bun de energie.

+ Compartimentul EverFresh: special gandit pentru a tine legumele si verdeturile proaspete, pentru pana la o luna.

Beko RCNA386E30ZXB 2+ Compartimente Zero Grade: pentru stocarea de alimente usor perisabile, cum ar fi carnea.

+ Display cu touch screen: afisaj electronic, pentru o combina moderna, ce va permite sa setati temperatura din interior prin ecranul cu touch.

+ Mod vacanta: consuma mai putin cat sunteti plecat de acasa, tinand alimentele in siguranta totusi.

+ Racire/Congelare rapida: fiecare compartiment are aceasta posibilitate, de a da un plus de aer rece alimentelor nou adaugate.

Minusuri

– Volumul frigiderului usor sub medie: cu ai sai 215 litri, frigiderul nu este la fel de generos cum este congelatorul.

Concluzia

Beko RCNA386E30ZXB este un model excelent, o combina frigorifica potrivita celor ce au nevoie in special de o zona a congelatorului mai generoasa. Tehnologia moderna incorporata aduce si functii folositoare, iar aparatul este unul de calitate.

Vezi pret
Manual de utilizare Beko RCNA386E30ZXB

Google Analytics Alternative