Frigider Side by side Beko GNE480E20ZXP, 450 litri, Clasa A++ Si Un Design Deosebit

Beko GNE480E20ZXP
  • Design
  • Capacitate
  • Eficienta energetica
  • Pret
4.6

Review pe scurt

Beko GNE480E20ZXP este un frigider side-by-side excelent, din fiecare punct de vedere. Am apreciat design-ul, capacitatea foarte buna, clasa energetica, dar si multiplele tehnologii si functii ce sunt incluse in acest aparat electrocasnic avansat.

Vezi pret

Un frigider de tip side-by-side este destinat utilizatorilor ce au nevoie de un volum de stocare mai mare, fie pentru ca au familie cu mai multi membri, fie pentru ca se duc rar la cumparaturi. Acest avantaj al frigiderelor side-by-side vine si din capacitatea destul de mare a congelatorului, de circa o treime din total in cazul modelului Beko GNE480E20ZXP la care ne uitam azi.

NU RATATI! Ofertele zilei!

» Stock Busters revine!
Aceasta este o campanie promotionala de la Emag, ce ofera reduceri de pana la 45% la produse din toate categoriile importante. Nu ratati ocazia!

Beko GNE480E20ZXPBeko GNE480E20ZXP este un model cu o inaltime peste medie, de 192 cm, dar in schimb va ocupa ceva mai putin spatiu pe latime, 76 cm fata de alte modele care ajung chiar si la 90. In schimb, adancimea sa este si ea ceva mai mare, de 74.7 cm. Rezulta de aici un frigider side-by-side destul de mare, mai ales pe inaltime, dar si adancimea este una peste medie, deci va fi ceva mai in fata daca il puneti langa o masina de spalat vase de 60 cm adancime.

In ce priveste volumul net al acestui model, totalul este la 450 litri, din care 300 litri sunt pentru frigider (partea superioara) iar 150 litri sunt ai congelatorului (partea de jos). Ambele compartimente au sisteme de dezghetare automate. Congelatorul are 5 rafturi, in timp ce frigiderul are 2 + compartiment pentru fructe si legume.

Plusurile frigiderului side-by-side Beko GNE480E20ZXP

+ Capacitatea mare, de 450 litri: aceasta este specifica cam oricarui model side-by-side, fiind una destul de buna pentru un astfel de frigider. Congelatorul va ofera in special destul de mult spatiu, nefiind necesar si un aparat dedicat in acest scop deobicei.

Beko GNE480E20ZXP 2+ Sistem racire NeoFrost: acesta combina sistemele No Frost cu Active Dual Cooling, dandu-va conditii de conservare a alimentelor deosebite, cu un consum mic de energie. Curentii de aer sunt trimisi independent, in zone diferite.

+ Clasa A++: pentru un frigider de marimea lui Beko GNE480E20ZXP, consumul este unul destul de bun iar eficienta poate fi mai buna doar daca mariti si bugetul in mod substantial.

+ Compresor ProSmart Inverter: acesta asigura functionarea silentioasa a frigiderului, asigurand un consum minim de energie in acelasi timp. Compresorul are 10 ani garantie, fiabilitatea sa fiind dovedita.

+ Compartimentul 0°C: este potrivit pentru pastrarea carnii proaspete pe perioade scurte de timp, dar si pentru alte alimente cu durata mica de viata.

+ Distribuire uniforma a aerului rece: se foloseste un ventilator ce trimite aerul in mod uniform in interior.

+ Display cu touch screen: puteti sa-l folositi pentru a seta temperatura in compartimente si pentru a selecta un mod de functionare preferat.

+ Raft special XXL: acesta este potrivit pentru sticlele de dimensiuni mari, cum ar fi PET-urile.

+ Multe alte functii si tehnologii: mod de vacanta, coloane laterale cu LED pentru iluminare, avertisment pentru usa deschisa, functie de racire sau congelare rapida, dar si un compartiment special pentru asa ceva.

+ Design deosebit: ca orice frigider side-by-side, mai ales ca foloseste si o culoare argintie, Beko GNE480E20ZXP arata foarte bine. Este un model modern, de calitate.

Minusuri

– Nu are dispenser de apa: in caz ca va doreati asa ceva, din pacate Beko GNE480E20ZXP nu are aceasta optiune.

Concluzia

Beko GNE480E20ZXP este un frigider side-by-side excelent, din fiecare punct de vedere. Am apreciat design-ul, capacitatea foarte buna, clasa energetica, dar si multiplele tehnologii si functii ce sunt incluse in acest aparat electrocasnic avansat.

Vezi pret

Manual de utilizare

Google Analytics Alternative