Frigider cu o usa Arctic AR60290+, De 286 l, Clasa Energetica A+, Accesibil Ca Pret

Arctic AR60290
  • Design
  • Capacitate
  • Eficienta energetica
  • Pret
4.3

Review pe scurt

Arctic AR60290+, un frigider caruia ii lipseste congelatorul, este un aparat de nisa, ce este o alegere excelenta in anumite situatii. Va ofera suficient de mult spatiu, iar clasa energetica A+ nu este un handicap major, tocmai datorita lipsei congelatorului.

Vezi pret

In anumite situatii, este posibil sa nu avem nevoie neaparat si de un compartiment pentru congelare. Fie pentru ca exista un congelator separat ce este oricum tinut in priza non-stop, fie pentru ca mai avem si un al doilea frigider ce este dotat cu congelator, exista situatii in care ne putem dori doar un frigider cu o capacitate foarte mare, nu si congelatorul aferent ce mananca din spatiu si ridica pretul in mod inutil. Arctic AR60290+ este un posibil raspuns la aceasta cerinta a unor clienti, oferind doar un singur compartiment, un frigider de dimensiuni mari.

NU RATATI! Ofertele zilei!

» Top Products by Review!
Produsele cu cele mai bune reviewuri de la utilizatori, acum la promotie! Nu ratati ocazia!

» Campanie Electrocasnice - reduceri si livrare pana in casa!
Aceasta este o campanie promotionala de la Emag, ce ofera reduceri excelente la produse din categorii legate de electrocasnice, cu promisiunea ca vor fi livrate pana in camera unde doriti sa le amplasati. Alegeti cele mai bune produse la preturi mici! Nu ratati ocazia!

Arctic AR60290Arctic AR60290+ este un frigider cu 1 usa si un singur compartiment, cel al frigiderului. Intreg volumul net din interior, de 286 litri, apartine frigiderului, congelatorul lipsind. Nu ete un produs foarte scump, acest lucru fiind evident atat din designul destul de simplu, cat si din faptul ca are clasa energetica A+.

Este un aparat frigorific cu o inaltime destul de mica, de doar 151 cm, in timp ce spatiul ocupat la sol este unul normal, latimea fiind de 59.5 cm iar adancimea de 60 cm.

Plusurile frigiderului Arctic AR60290+

+ Capacitate foarte mare a frigiderului, de 286 l: vorbim aici doar de frigider, congelatorul lipsind, dar spatiul interior este unul foarte generos.

+ Compartimentul Garden Fresh: dedicat pentru fructe si legume, le va mentine proaspete pentru o perioada mai indelungata.

Arctic AR60290 2+ Raft pentru sticle XXL: veti putea tine in acest raft din usa pana si PET-urile de dimeniuni mai generoase.

+ Rafturi din sticla securizata: previne accidentele, rafturile fiind de tip Safety Glass.

+ Usile reversibile: in mod normal deschiderea este pe dreapta, dar acest lucru se poate schimba.

+ Pret accesibil: costul de achizitie nu este unul ridicat, in ciuda compartimentului frigiderului foarte generos.

+ 5 ani garantie: ca orice alt produs Arctic, daca il inregistrati pe siteul lor, veti obtine o garantie extinsa pentru acest frigider.

Minusuri

– Lipseste congelatorul: este un produs mai de nisa, ce va ofera doar compartimentul pentru racire, deci nu veti putea obtine nici macar cuburi de gheata de la el.

– Clasa A+: in ciuda faptului ca nu este o clasa foarte ridicata, consumul este unul decent, de doar 136 kWh pe an, adica costul este de aproximativ 9 lei pe luna.

– Design de baza, alb: nu este un aparat care sa aduca un plus vizual unei bucatarii, daca va pasa de asa ceva.

Concluzia

Arctic AR60290+, un frigider caruia ii lipseste congelatorul, este un aparat de nisa, ce este o alegere excelenta in anumite situatii. Va ofera suficient de mult spatiu, iar clasa energetica A+ nu este un handicap major, tocmai datorita lipsei congelatorului.

Vezi pret
Manual de utilizare

Google Analytics Alternative