Combina frigorifica Arctic AK60366NF++, Calitate La Un Produs Din Romania, Clasa A++ si Full No Frost, Capacitatea de 324 l

Arctic AK60366NF++
  • Design
  • Capacitate
  • Eficienta energetica
  • Pret
4.6

Review pe scurt

Arctic AK60366NF++ este un produs foarte bun al producatorului bazat in Romania, o combina frigorifica cu spatiu interior doar decent, dar cu performante peste medie atunci cand vine vorba de consumul de energie, totul fiind oferit la un pret accesibil.

Vezi pret

Atunci cand vorbim despre aparate electrocasnice oferite de branduri din Romania, de multe ori este vorba de fapt de produse construite in China, si oferite sub diferite nume locale. In cazul lui Arctic AK60366NF++, vorbim de o combina frigorifica Arctic de calitate, ce este chiar construita in Romania, la una din cele mai mari fabrici de aparate frigorifice din Europa. Este un model de calitatebuna, cu o oferta destul de generoasa din punct de vedere al tehnologiei incluse, iar pretul este unul accesibil pentru un astfel de produs.

NU RATATI! Ofertele zilei!

» Top Products by Review!
Produsele cu cele mai bune reviewuri de la utilizatori, acum la promotie! Nu ratati ocazia!

» Campanie Electrocasnice - reduceri si livrare pana in casa!
Aceasta este o campanie promotionala de la Emag, ce ofera reduceri excelente la produse din categorii legate de electrocasnice, cu promisiunea ca vor fi livrate pana in camera unde doriti sa le amplasati. Alegeti cele mai bune produse la preturi mici! Nu ratati ocazia!

Arctic AK60366NF++Arctic AK60366NF++ are capacitatea totala de 324 litri, deci undeva in partea de jos din acest punct de vedere. In comparatie cu alte combine frigorifice, compartimentul frigiderului este cel care pare sa sufere, capacitatea sa fiind de 215 litri. Congelatorul are dimensiuni destul de standard, de 109 l, cu 3 compartimente. Ambele compartimente beneficiaza de sistem No Frost, ce nu permite formarea ghetii in interior, eliminand astfel nevoia unei operatiuni de intretinere periodice.

De mentionat mai este si clasa energetica A++, ce garanteaza un consum decent de energie pentru Arctic AK60366NF++.

Ca si dimensiuni, avem aici o combina cu o inaltime de 186 cm, o latime de 59.5 cm si adancime de 66.5 cm.

Plusurile combinei frigorifice Arctic AK60366NF++

+ Produsa in Romania: aceasta combina frigorifica este una de calitate, ce este produsa in Romania. Daca vreti sa reinvestiti in produse realizate local, o combina frigorifica de la Arctic poate fi o modalitate buna de a face acest lucru.

+ Clasa A++: combina are un consum bun de energie, estimarea producatorului fiind ca va avea nevoie de 270 kWh pe an. In acest caz, vorbim de un cost pe factura de curent de aproximativ 16 lei pe luna.

Arctic AK60366NF++ 2+ Full No Frost: multe combine frigorifice ofera aceasta tehnologie doar pentru zona frigiderului, dar Arctic AK60366NF++ o are integrata in ambele compartimente.

+ Autonomie foarte buna, de 33 ore: in cazul in care pica curentul, alimentele din interior sunt in siguranta pentru mult timp, ceea ce ne arata ca aparatul este foarte bine izolat.

+ Pret bun: este un model fara pretentii prea mari, dar cu cateva tehnologii esentiale incluse, ce poate fi achizitionata la un pret decent.

+ Zona Fast Freeze: permite inghetarea rapida a alimentelor nou introduse in congelator, pentru a le extinde durata de viata.

+ XXL Bottle Holder: zona pentru tinerea PET-urilor de dimensiuni mari, ce nu incap in multe frigidere prea bine.

Minusuri

– Capacitatea de 324 litri: un mic minus aici, capacitatea frigiderului fiind ceva mai mica, in timp ce congelatorul are dimensiuni bune.

Concluzia

Arctic AK60366NF++ este un produs foarte bun al producatorului bazat in Romania, o combina frigorifica cu spatiu interior doar decent, dar cu performante peste medie atunci cand vine vorba de consumul de energie, totul fiind oferit la un pret accesibil.

Vezi pret
Manual de utilizare Arctic AK60366NF++

Google Analytics Alternative