Combina frigorifica Arctic AK54270P+ (AK54270+), Model Mic, 262 L, Super Accesibila Ca Pret, Din Clasa A+

Arctic AK54270P
 • Design
  (4.3)
 • Capacitate
  (4.2)
 • Eficienta energetica
  (4)
 • Pret
  (4.7)
4.3

Review pe scurt

Arctic AK54270P+ este un aparat destinat celor cu buget mic, ce nu vor un produs de top, dar care isi doresc totusi un congelator mai mare decat ar putea obtine de la un frigider cu 2 usi standard.

Vezi pret

REDUCERE BLACK FRIDAY: varianta Arctic AK54270+ – 599 lei, redusa de la 998 (– 39%)

NU RATATI! Ofertele zilei!

» Campania Decizii Smart este aici!
Reduceri excelente, la produse din mai toate categoriile!

Desi in mod normal cei ce isi doresc o combina frigorifica au nevoie de un model cu o capacitate cat mai mare, sunt si situatii cand un astfel de aparat frigorific nu este necesar. Fie ca aveti o familie mica sau sunteti singur, fie din alt motiv, o combina frigorifica de tipul lui Arctic AK54270P+ va ofera un volum mediu pentru frigider, un congelator peste medie, totul la un pret foarte accesibil.

Arctic AK54270PArctic AK54270P+ (AK54270+) va ofera o capacitate destul de mica, acesta fiind si principalul dezavantaj al aparatului. Volumul net total este de 262 litri, din care 175 litri sunt in compartimentul frigiderului si 87 la congelator. In plus, combina este si din clasa A+, deci consumul sau de energie ar putea fi si mai bun.

Dimensiunile sunt de 170.7 cm inaltime, 54 cm latime si 60 cm adancime.

Plusurile combinei frigorifice Arctic AK54270P+ (AK54270+)

+ Aparat gandit pentru familii mici: capacitatea sa este destul de redusa, dar pentru cupluri tinere si persoane singure nu este necesar mai mult.

+ Pretul foarte accesibil: pe langa ca este destul de mic, pretul poate fi scazut mai departe in cadrul promotiilor.

+ Congelator maricel: cu acei 87 litri disponibili, este mai mare decat la un frigider standard cu 2 usi, principalul avantaj al unei combine cand comparam doua produse de aceasta marime.

Arctic AK54270P 2+ Optiunea congelare rapida: are un sertar in congelator ce este folosit pentru a aduce alimentele la temperatura de stocare cat mai repede.

+ Spatiu pentru sticle XXL: un element de luat in seama, util pentru pastrarea unor sticle/PET-uri voluminoase.

+ Spatiu mai mic ocupat, latime de doar 54 cm: un plus pentru bucatariile mici, va permite sa economisiti circa 6 cm in comparatie cu un frigider normal.

+ Usile reversibile: puteti monta usile pentru a se deschide ori la stanga, ori la dreapta, dupa preferinte si cum va permite spatiul.

+ 5 ani extragarantie: inregistrati produsul pe siteul Arctic, pentru a obtine o garantie aditionala, de 5 ani.

Minusuri

– Capacitatea frigiderului mica: este comparabila cu cea a unui frigider cu 2 usi mai degraba, decat cu o combina frigorifica de dimensiuni normale.

– Dezghetare manuala: sistemul standard este disponibil pentru ambele compartimente.

– Clasa A+: consumul de 257 kWh pe an nu este foarte mare, costul lunar pe factura de curent fiind de 15 lei, dar se putea si mai bine la un aparat atat de mic.

Concluzia

Arctic AK54270P+ (AK54270+) este un aparat destinat celor cu buget mic, ce nu vor un produs de top, dar care isi doresc totusi un congelator mai mare decat ar putea obtine de la un frigider cu 2 usi standard.

Vezi pret
Manual de utilizare Arctic AK54270P+ (AK54270+)

Google Analytics Alternative