Arctic AD6310MT++ Review, Frigider cu 2 Usi, Clasa A++

Arctic AD6310MT++
 • Design si functii
  (4)
 • Capacitate
  (4.5)
 • Eficienta energetica
  (4.5)
 • Pret
  (4.5)
4.4

Review pe scurt

Frigiderul Arctic AD6310MT++ are o capacitate mare si clasa energetica A++, dar totusi reuseste sa ofere utilizatorului un pret foarte redus de achizitie. Pare sa fie unul din cele mai bune produse din categoria sa.

Vezi pret

Arctic AD6310MT++ este un frigider nou lansat de catre cei de la Arctic si un model care ofera utilizatorului un volum de stocare de pana la 306 litri. Deasemenea, acesta este un frigider care se incadreaza in clasa energetica A++, in timp ce designul foloseste culoarea argintie.

Arctic-AD6310MT++Dupa cum vedeti, este un frigider de capacitate mare, care ar putea chiar concura cu o combina frigorifica in acest sens, dar punand accentual pe partea frigiderului, mai mult decat pe congelator. L-as recomanda in special familiilor mai mari, care vor avea astfel suficient loc pentru a stoca ingredientele proaspete si mancarea gatita de zi cu zi, in timp ce zona congelatorului ofera suficient spatiu pentru tinut cumparaturile noi, pana trebuiesc dezghetate. Daca doriti mai mult spatiu pentru tinut produse in congelator peste iarna, as recomanda fie sa cumparati si un congelator separat, fie sa va orientati spre o combina frigorifica.

Design

Frigiderul are un design simplu, cu marginile un pic ascutite, dar arata bine multumita culorii argintii care a fost folosita. Ar trebui sa arate foarte bine in orice bucatarie care are si alte electrocasnice din inox.

Dimensiuni si Organizare

Arctic-AD6310MT++-deschisDimensiunea acestui frigider este de 175.4 cm inaltime, in timp ce latimea este de 59.5 cm, iar adancimea de 60 cm. Veti obtine 237 litri de la frigiderul aflat in partea inferioara, in timp ce congelatorul se afla in partea de sus si ofera 69 litri. Usile sunt cu deschidere in partea dreapta in mod normal, dar sunt reversibile.

Frigiderul are 5 rafturi mari in total, plus compartiment Garden Fresh, special creat pentru stocare legumelor si fructelor, oferind in total 237 litri spatiu pentru alimente. Fiecare raft utilizeaza sticla securizata, permitand tinerea a pana la 25 kg pe fiecare. Veti observa deasemenea ca acestea au si marginile un pic inalte, astfel incat nu veti risca scurgerea lichidelor spre rafturile inferioare. In ce priveste rafturile montate in usa, aveti cel superior care este dedicat pentru stocat ouale, doua intermediare pentru borcane, plus unul foarte inalt in partea inferioara, care permite tinerea sticlelor inalte fara probleme.

Frigiderul asigura dezghetarea in mod automat, astfel incat apa rezultata din condens va fi eliminata prin evaporare in afara aparatului.

In ce priveste congelatorul, acesta este in partea superioara a frigiderului si are un volum de 69 litri, care ar trebui sa fie suficient pentru multe familii mici, sau pentru cele mari care au si un congelator separat. Are usa proprie care se deschide din exterior. Aveti maxim doua nivele in congelator, care pot fi unite intr-unul singur daca este necesar. Termostatul reglabil va permite sa ajustati temperatura in interior. Are o capacitate de congelare de pana la 3.5 kg in 24 de ore.

Concluzie

Frigiderul Arctic AD6310MT++ are o capacitate mare si clasa energetica A++, dar totusi reuseste sa ofere utilizatorului un pret foarte redus de achizitie. Pare sa fie unul din cele mai bune produse din categoria sa.

Detalii produs