Frigider cu doua usi Arctic AD60290+, Un Aparat Cu Pret Accesibil si Capacitate Medie

Arctic AD60290+
  • Design
  • Capacitate
  • Eficienta energetica
  • Pret
4.4

Review pe scurt

Arctic AD60290+ este o optiune buna pentru cei ce vor un model cu capacitate suficienta pentru o familie mica, dar nu au bugetul necesar pentru a achizitiona ceva foarte avansat. Acest frigider isi va face treaba foarte bine.

Vezi pret

Nu avem toti nevoie de super frigidere side-by-side, cu o capacitate foarte mare, iar un model ca Arctic AD60290+ isi are uzul sau, fiind preferabil multor alte modele mai avansate si mai mari. Avand o inaltime destul de mica si o capacitate decenta pentru aceasta, acest frigider cu doua usi este destinat familiilor mici sau persoanelor singure, oferindu-le suficient spatiu de stocare a alimentelor. Ce este si mai bine, bugetul necesar achizitionarii unui astfel de frigider este unul destul de scazut, mai ales cand acest model este la reducere.

NU RATATI! Ofertele zilei!

» Revolutia Preturilor iunie 2019 a inceput!
Aceasta este o campanie promotionala de la Emag, ce ofera reduceri de pana la 60% la produse electrocasnice din toate categoriile, in perioada 18-20 iunie. Nu ratati ocazia!

In ce priveste specificatiile sale, nu avem un model foarte avansat, dar are totusi 278 litri volum net, face parte din clasa A+, iar congelatorul sau este unul destul de generos (69 litri din total). Are sistemul de dezghetare automat la frigider, dar din pacate congelatorul are versiunea manuala.

Dimensiunile acestui model sunt de 162 cm inaltime, 59.5 cm latime si 60 cm adancime. Luati in considerare si faptul ca va avea nevoie de cativa centimetri in plus pe laterale si in spate, atunci cand masurati spatiul in care vreti sa-l amplasati.

Plusurile frigiderului Arctic AD60290+

+ Capacitate buna: nu este un model pentru o familie cu 4-5 membri, dar cele cu maxim 2-3 oameni nu vor avea nevoie de ceva mai mare. 209 litri pentru frigider si 69 litri pentru congelator ar trebui sa fie suficienti.

+ Clasa A+: comparativ cu modele mai vechi, sau cu frigidere mai mari sau din clasa A, va avea un consum mult mai bun de energie. Estimarea celor de la Arctic este de 255 kWh pe an, deci aproximativ 15 lei pe luna va fi costul pe factura de curent.

+ Autonomie buna fara curent: in eventualitatea ca pica curentul, alimentele vor sta in siguranta in interior pana la 19 ore, cat timp nu-l deschideti bineinteles.

+ Sistemul de dezghetare automat la frigider: va scuteste de o grija in plus, dar din pacate congelatorul nu are si el acest sistem.

+ Usi reversibile: o optiune des intalnita la frigiderele moderne, pentru ca e bine sa ai optiunea de a deschide usa frigiderului Arctic AD60290+ in functie de locul in care este amplasat.

+ Pretul mic: nu este un model scump, desi are capacitate buna, dar nici nu ofera cine stie ce tehnologie avansata in interior.

Minusuri

– Model simplu, fara functii avansate: sa nu va asteptati la dozator de apa, ecran LCD sau alte minuni, Arctic AD60290+ este un aparat frigorific destul de simplu.

– Sistem de dezghetare manual la congelator: desi frigiderul are optiunea automata, congelatorul nu a primit-o.

Concluzia

Arctic AD60290+ este o optiune buna pentru cei ce vor un model cu capacitate suficienta pentru o familie mica, dar nu au bugetul necesar pentru a achizitiona ceva foarte avansat. Acest frigider isi va face treaba foarte bine.

Vezi pret
Manual de utilizare

Google Analytics Alternative