Arctic AD54280MT+, Frigider cu Doua Usi, De 250 l, Clasa A+ si Dotat cu Garden Fresh, Model Ieftin, Decent Ca Performante

Sezonul Reducerilor a inceput!

eMAG Christmas Shop! - Reduceri la jucarii si jocuri pentru Craciun!

» Altex - Reduceri in toate categoriile!
» Flanco! - Black Friday continua!
» Vivre! - Reduceri pana la 90%!
» Elefant.ro - Black Days! - Reduceri excelente pentru urmatoarele cateva zile!

Arctic AD54280MT
 • Design
  (4.7)
 • Capacitate
  (4.5)
 • Eficienta energetica
  (4)
 • Pret
  (4.8)
4.5

Review pe scurt

Arctic AD54280MT+ este genul de produs cu un pret corect si performante acceptabile, ce poate fi folosit pentru a lua locul unui alt aparat mai vechi, modul de functionare si performantele nefiind super avansate.

Vezi pretul de azi

Frigiderul clasic, cu 2 usi, este inca in topul preferintelor romanilor, mai ales a celor ce au si un congelator separat, neavand astfel nevoie de o combina frigorifica. Frigiderul clasic este cel cu 2 usi, unde compartimentul principal este cel din partea inferioara, unde gasiti frigiderul. Compartimentul superior este cel al congelatorului, si are dimensiuni destul de mici deobicei. Este si cazul lui Arctic AD54280MT+, un frigider cu performante acceptabile si spatiu suficient in interior pentru o familie mica spre medie, dar nu mai mult. Cei care isi doresc un model mai performant sau incapator, ii recomand sa se uite la o combina frigorifica No Frost de calitate. Exista bineinteles si frigidere incorporabile, pentru cei ce au nevoie de asa ceva.

Arctic AD54280MTIn primul rand, Arctic AD54280MT+ are o capacitate totala de 250 litri. Compartimentul frigiderului are 204 litri, luand partea leului aici, aproximativ 80% din volumul net total. Congelatorul ia restul, de 46 litri, avand 2 compartimente.

Aparatul are anumite specificatii care ne duc cu gandul la un model ieftin, ceea ce si este. Un astfel de element este reprezentat de sistemul de dezghetare manual, varianta automata lipsind de la ambele compartimente. Un alt indiciu in privinta pretului aparatului, este clasa energetica A+, una destul de slaba.

Arctic AD54280MT+ are inaltimea de 160.6 cm, latime de 54 cm si adancimea de 57.4 cm, deci ar trebui sa incapa mai in orice spatiu destinat amplasarii unui aparat electrocasnic mare.

Plusurile frigiderului Arctic AD54280MT+

+ Capacitatea OK pentru o familie mica: cat timp nu aveti prea multi membri ai familiei, si daca nu va asteptati sa tineti alimente congelate peste iarna in acest aparat destul de mic, este o alegere foarte buna.

+ Pretul decent: pentru ce ofera, este un produs cu un pret corect, destul de accesibil.

Arctic AD54280MT 2+ Design atragator: culoarea argintie este una ce nu se gaseste intotdeauna la aparatele cu preturi mai mici.

+ Usi reversibile: optiune utila in anumite situatii.

+ Nivel zgomot redus: atinge 40 dB in timpul functionarii.

+ Functia Garden Fresh: pentru stocarea legumelor si fructelor in conditii excelente.

Minusuri

– Clasa A+: una redusa, ce asigura totusi aparatului un consum de 235 kWh pe an, costul fiind sub 14 lei pe luna.

– Sistem dezghetare manual: va trebui sa dezghetati periodic aparatul, timp in care nu il veti putea folosi.

Concluzia

Arctic AD54280MT+ este genul de produs cu un pret corect si performante acceptabile, ce poate fi folosit pentru a lua locul unui alt aparat mai vechi, modul de functionare si performantele nefiind super avansate.

Vezi pretul de azi
Manual de utilizare Arctic AD54280MT+