Fierul de Calcat Tefal Ultimate FV9776E0

Tefal Ultimate FV9776E0
 • Design
  (4.6)
 • Putere
  (4.8)
 • Functii si tehnologie
  (4.3)
 • Pret
  (4.5)
4.5

Review pe scurt

Tefal Ultimate FV9776E0 este un produs excelent, un fier de calcat care are un raport calitate/pret decent si care poate fi folosit intr-o varietate de situatii. Nu este un produs complet totusi, lipsind unele functii avansate precum optiunea de calcare pe verticala.

Vezi pret

Tefal Ultimate FV9776E0 este un fier de calcat puternic, un model ce ofera mai multe functii avansate si tehnologii ce il vor face mai folositor pentru proprietarii sai. Este un fier de calcat cu aburi ce este foarte apreciat, dupa cum se poate vedea si dupa numarul de reviewuri pozitive adunate de-a lungul timpului. In cele ce urmeaza, voi detalia motivele pentru care Tefal Ultimate FV9776E0 este o alegere excelenta, pentru oricine are nevoie de un astfel de aparat.

Caracteristicile Tefal Ultimate FV9776E0

In primul rand, este bine de mentionat ca acest model de fier de calcat este puternic, avand 3000 W la dispozitie si in consecinta fiind capabil sa incalzeasca foarte rapid. Designul sau este atragator, de un albastru inchis ce arata destul de elegant.

Ofera posibilitatea de oprire automata dupa 8 minute daca este in pozitie verticala sau dupa doar 30 de secunde daca este inactiv si in pozitie orizontala. Mai are si optiuni anti-picurare ce previn scurgerile de apa si posibilele pete, dar si una anti-calcar. Ultimate Anti-Calc este un colector ce capteaza particulele de acest tip, astfel incat nu se vor acumula in camera unde se face aburul. Performanta aparatului va ramane ridicata pentru o perioada mult mai indelungata ca rezultat.

Durilium Airglide Autoclean este o alta tehnologie incorporata in acest aparat, ce este utilizata in zona talpii, pentru o alunecare foarte buna pe tesaturi, ce nu necesita efort suplimentar.

Desi nu este destinat folosirii pentru calcare pe verticala, va fi oricum foarte folositor pentru functia de calcare cu aburi. Are un debit de abur de pana la 55 g/min, cu jet de pana la 230 g/min posibil daca aveti cute mai dificile sau daca doriti sa reimprospatati hainele.

Rezervorul de apa ce este folosit are o capacitate de 350 ml, astfel incat veti putea sa-l folositi pentru sesiuni de calcat mai indelungate. Exact cat abur se va consuma, depinde de tipul de material ce este calcat in momentul respectiv. Dumneavoastra selectati temperatura potrivita pentru materialul respectiv, iar fierul de calcat Tefal Ultimate FV9776E0 va ajusta cantitatea de abur emisa automat.

Plusuri si Minusuri

+ tehnologia Durilium Airglide Autoclean
+ prezenta optiunii Ultimate Anti-Calc, ce previne aparitia calcarului
+ debitul de abur variabil, utilizabil in functie de tesatura calcata
+ alegeti temperatura iar aburul va fi ajustat automata
+ rezervor de apa cu capacitate buna

– lipseste functia de calcare pe verticala

Concluzia

Tefal Ultimate FV9776E0 este un produs excelent, un fier de calcat care are un raport calitate/pret decent si care poate fi folosit intr-o varietate de situatii. Nu este un produs complet totusi, lipsind unele functii avansate precum optiunea de calcare pe verticala.

Vezi pret