Statie de Calcat Tefal SV5005E0

Tefal SV5005E0
 • Design
  (4.2)
 • Putere
  (4.5)
 • Functii si tehnologie
  (4)
 • Pret
  (5)
4.4

Review pe scurt

Tefal SV5005E0 este un model de calitate, o statie de calcat puternica si cu un rezervor foarte mare de apa, asigurandu-va o autonomie ridicata la calcarea unei cantitati mari de rufe.

Vezi pret

Tefal SV5005E0 este o statie de calcat oferita de acest producator in seria Purely & Simply. Este un model cu performante deosebite, cu plusuri si minusuri ca orice model, si le vom descoperi impreuna in reviewul nostru. Printre elementele de mentionat in acest caz ar fi capacitatea de 90 gr pe minut, optiunea de oprire automata sau designul deosebit, folosind un mix de alb si mov care arata foarte bine.

Tefal SV5005E0
Tefal SV5005E0

Aceasta statie de calcat, Tefal SV5005E0, vine cu un fier de calcat ce are talpa ceramica, o putere de 2200 W si va ofera optiunea de calcare verticala, una extrem de folositoare in zilele noastre. Timpul initial de incalzire este de 2 minute, dupa care va puteti apuca de treaba. Va recomand sa porniti aparatul intai, apoi pregatiti rufele ce trebuie calcate pana acesta este gata de folosire.

Plusuri pentru statia de calcat Tefal SV5005E0

Vas XL si capacitate foarte mare: capacitatea rezervorului acestui fier de calcat este de 1.2 litri, adica de 4 ori mai mare comparativ cu cel dintr-un fier de calcat normal. Acesta va permite sa il utilizati in sesiuni mai lungi de calcat, deci este perfect daca aveti cantitati mari de rufe.

Model foarte puternic: cu cei 2200W ai sai, fierul de calcat Tefal SV5005E0 va ofera un abur puternic, deci veti avea un jet puternic de abur, de circa 90 g/min. Incalzirea initiala este si ea una rapida, de doar 2 minute.

Statie de calcat cu abur
Statie de calcat cu abur

Calcare pe verticala: aveti si aceasta optiune, de a calca vertical rufele, o optiune din ce in ce mai des disponibila la aceste statii de calcat.

Usor de intretinut: Tefal SV5005E0 vine cu un cartus anticalcar, astfel incat aparatul va fi protejat pentru o durata indelungata de timp iar performantele sale vor continua sa fie ridicate.

Talpa ceramica, pentru alunecare usoara: va fi o placere sa-l folositi pe orice material, multumita materialului folosit in constructia talpii.

Design placut: folosind culoarea alba cu mov, Tefal SV5005E0 arata ca un aparat modern si de calitate.

Oprire automata: aveti si functii de siguranta la el, cum ar fi optiunea de oprire automata.

Minusuri

Lungimea cablului: la 1.7 metri, cablul este un pic cam scurt. Totusi cu un prelungitor langa masa de calcat veti rezolva si aceasta problema, daca priza este prea departe.

Concluzia

Tefal SV5005E0 este un model de calitate, o statie de calcat puternica si cu un rezervor foarte mare de apa, asigurandu-va o autonomie ridicata la calcarea unei cantitati mari de rufe.

Vezi pret