Rowenta Silence Pro DG9268F0, Statie de Calcat de 2800 W, cu Talpa Microsteam, 600 g/min si Capacitate 1.3 L, Un Model Premium

Rowenta Silence Pro DG9268F0
 • Design
  (4.5)
 • Putere
  (4.5)
 • Functii si tehnologie
  (4.6)
 • Pret
  (4)
4.4

Review pe scurt

Rowenta Silence Pro DG9268F0 nu este un model accesibil tuturor, dar ca si performante este in mod clar o statie de calcat de top. Eliminati si cele mai incapatanate cute, cu ajutorul acestei statii de calcat de inalta presiune.

Vezi pretul de azi

In timp ce majoritatea utilizatorilor de statii de calcat vor avea o cantitate relativ mica de rufe ce trebuie calcate, in unele cazuri este nevoie de ceva in plus, de un model profesional cu performante deosebite. Daca va numarati printre acesti utilizatori, ce folosesc foarte des statia de calcat, atunci un model de calitate Premium s-ar putea sa isi justifice investitia necesara pentru achizitionarea sa. Un astfel de model este Rowenta Silence Pro DG9268F0, o statie de calcat de putere mare, dotata cu talpa de tip Microsteam 400HD 3De Laser.

Rowenta Silence Pro DG9268F0Rowenta Silence Pro DG9268F0 este considerata o statie de calcat de inalta presiune, dotata cu tehnologie silentioasa, de tip Silence Steam Pro. Multumita presiunii ridicate de pana la 7.6 bar si a jetului de abur ce foloseste pana in 600 g/min, veti elimina cutele cele mai dificile intr-un timp foarte scurt. Aburul este si el foarte bine trimis la tinta, multumita talpii ce foloseste tehnologia inventata de cei de la Rowenta, si patentata sub numele MicroSteam.

Veti beneficia de aceste performante ridicate pe termen lung, cand folositi Rowenta Silence Pro DG9268F0, pentru ca aparatul are si un colector de calcar cu o eficienta de 10 ori mai mare. Pana si consumul sau de curent si apa este redus, cu pana la 30%.

Plusurile statiei de calcat Rowenta Silence Pro DG9268F0

+ Model puternic, de 2800W, cu o presiune inalta de pana la 8 bar: perfecta pentru rezultate extraordinare in timpul unor sesiuni de calcare scurte.

+ Silentioasa in folosire: chiar si de 5 ori mai silentioasa decat alte statii de calcat.

+ Abur variabil, de putere mare: indepartati cutele dificile cu ajutorul aburului cu presiune mare. Beneficiaza de un jet precis in zona din varful talpii, pentru a atinge exact zonele ce au nevoie de atentie.

Rowenta Silence Pro DG9268F0 2+ Difuzie excelenta a aburului, prin talpa MicroSteam 400HD 3De Laser: rezultate profesionale, iar talpa este si foarte rezistenta la zgarieturi.

+ Colectorul de calcar, performante ridicate pe termen lung: chiar si de 10 ori mai eficient in colectarea calcarului, astfel incat performantele raman excelente.

+ Tehnologie Eco Intelligence: Rowenta Silence Pro DG9268F0 este gandita pentru a reduce consumul de curent electric, economia fiind de pana la 30%. In plus, materialele din care este realizata statia de calcat sunt in mare parte obtinute din reciclare (45%).

+ Recipient de apa de 1.3 l, detasabil: este usor de alimentat si suficient pentru perioade mai lungi de folosire.

+ Setari manuale pentru rezultate excelente la diferite materiale: fie ca aveti haine din lana, bumbac, matase, sintetice sau panza, aparatul are setari special gandite pentru fiecare.

+ Dezinfectare, omoara 99.99% din bacterii: presiunea foarte mare si temperatura ridicata va ofera aceste rezultate.

Minusuri

– Pretul: este unul mare, dar si performantele aparatului il recomanda pentru utilizatorii pretentiosi, ce calca o cantitate mare de rufe in mod regulat.

Concluzia

Rowenta Silence Pro DG9268F0 nu este un model accesibil tuturor, dar ca si performante este in mod clar o statie de calcat de top. Eliminati si cele mai incapatanate cute, cu ajutorul acestei statii de calcat de inalta presiune.

Vezi pretul de azi