Statie de calcat Philips GC7054/20, Model Performant, de 2400W si Capacitate de 2L, la 6 Bar

Philips GC7054 20
 • Design
  (4)
 • Putere
  (4)
 • Functii si tehnologie
  (4.2)
 • Pret
  (4.5)
4.2

Review pe scurt

Philips GC7054/20 vine de la un producator renumit in acest domeniu, fiind unul din produsele de top din categoria sa de pret. Veti gasi multe alte statii mai scumpe si mai bune, dar daca bugetul este sub 1000 lei, atunci Philips GC7054/20 este o alegere foarte buna.

Vezi pret

Pentru oricine are o cantitate ceva mai mare de rufe ce trebuie calcate, alegerea unei statii de calcat de calitate poate insemna diferenta intre chin si treaba facuta repede si usor. Desi nu se justifica pentru toata lumea, o statie de calcat cum este Philips GC7054/20 isi merita pretul ceva mai ridicat, atat timp cat o veti utiliza in mod regulat si pentru o cantitate ceva mai mare de rufe. Va face o treaba mai buna, in mai putin timp, decat un fier de calcat traditional sau decat o statie ieftina.

NU RATATI! Ofertele zilei!

» Spring Sale este aici!
Reduceri excelente, la produse din toate categoriile importante!

Philips GC7054 20Philips GC7054/20 este un model de 2400 W, deci ca putere se incadreaza un pic peste medie. De retinut aici si presiunea de 6 Bar ce o genereaza, una foarte buna ce va permite sa aveti rezultate bune la calcare. Cu un timp de incalzire de 2 minute, aparatul va avea un debit de abur de 120 g/min, in timp ce jetul maxim este de 320 g/min. Are functiile asteptate, cum ar fi calcarea pe verticala sau anti-calcar, dar si cateva tehnologii mai avansate.

Plusurile

+ Putere buna, 2400W: acest nivel de putere este unul bun, un pic peste media oferita de statiile de calcat, dar nu cu mult.

+ Brandul Philips: aveti un producator specializat in aceasta categorie, cu multe modele de statii de calcat, la preturi si de doua ori mai mari decat acest model.

+ Oprire automata: pentru un plus de siguranta, as recomanda intotdeauna un model care sa aiba aceasta functie.

+ Anti-calcar: din nou, ceva ce nu trebuie sa lipseasca de la o statie de calcat moderna, iar Philips GC7054/20 are optiunea aceasta.

Philips GC7054 20 2+ Presiunea de 6 Bar: performante decente, cel putin pentru nivelul de pret la care este statia.

+ Talpa SteamGlide Plus: neaderenta, rezistenta, ce foloseste un finisaj ceramic si un strat din oxid de titan.

+ Rezervor mare de apa: aveti 2 litri de apa, ce va permit sa utilizati aparatul pana la 2 ore.

+ Tehnologia OptimalTEMP: puteti calca rufe fara sa schimbati setarile de temperatura tot timpul, combinatia de abur puternic continuu si temperatura fiind cea potrivita.

Minusuri

– Jetul de abur ar putea fi mai puternic: maximul fiind la 320 g/min, statia isi face treaba bine, dar sunt modele care se duc mai sus in acelasi pret.

Concluzia

Philips GC7054/20 vine de la un producator renumit in acest domeniu, fiind unul din produsele de top din categoria sa de pret. Veti gasi multe alte statii mai scumpe si mai bune, dar daca bugetul este sub 1000 lei, atunci Philips GC7054/20 este o alegere foarte buna.

Vezi pret

Manual de utilizare

Google Analytics Alternative