Daewoo DSS250, Statie de Calcat cu Aburi de 2400 W, Capacitate 1.5 l, Presiune Maxima 4 Bar, Abur 150 gr/minut

Daewoo DSS250
 • Design
  (4)
 • Putere
  (4.5)
 • Functii si tehnologie
  (4.2)
 • Pret
  (4.5)
4.3

Review pe scurt

Daewoo DSS250 este o statie de calcat cu aburi, un model de calitate buna, ce ofera performante suficiente pentru o familie normala. Nu este nici un model de top, nici unul de baza, iar calitatea Daewoo este una ridicata.

Vezi pretul de azi

Sunteti in cautarea unei statii de calcat de calitate, un model de la un producator recunoscut pentru produse de calitate, ce nu va da gres? Daewoo DSS250 este genul de aparat din clasa superioara, ce se va descurca de minune in tot felul de situatii, dar care nu va cere sa spargeti pusculita pentru al putea achizitiona. Aceasta statie de calcat este foarte buna pentru o familie medie, unde este nevoie de un astfel de aparat zilnic.

NU RATATI! Ofertele zilei!

ยป Craciun in luna iulie!
O campanie noua de reduceri excelente, la produse din mai toate categoriile!

Statie de calcat Daewoo DSS250
Statie de calcat Daewoo DSS250

O statie de calcat cu o putere de 2400 W, Daewoo DSS250 este capabila sa atinga o presiune de pana la 4 Bar in timpul functionarii. Cantitatea de abur emisa pe minut este de pana la 150 grame, in timp ce capacitatea de apa a rezervorului este de 1.5 litri.

Fierul de calcat cu aburi va permite sa calcati vertical daca este nevoie. Este dotat cu filtru de auto-curatare, deci il veti utiliza pe termen lung, fiabilitatea fiind crescuta in acest fel. Talpa sa este realizata din ceramica de cea mai buna calitate.

Plusurile statiei de calcat Daewoo DSS250

+ Model foarte puternic, de 2400 W: incalzeste apa foarte rapid, dandu-va tot aburul de care aveti nevoie pentru a calca rufele usor.

+ Talpa din ceramica: acest material are rezistenta foarte mare, fiabilitatea in timp fiind crescuta.

Daewoo DSS250 fier de calcat si statie+ Trimite abur puternic, pana la 150 gr/min: este un alt punct forte de notat in cazul lui Daewoo DSS250, aceasta abilitate de a trimite abur la presiune mare.

+ Presiune decenta, 4 bar: se descurca onorabil la acest capitol, dar sunt modele mai scumpe care se duc mult mai sus. Pretul urca si el rapid totusi.

+ Capacitate apa buna, 1.5 l: va permite sa utilizati aparatul pentru perioade indelungate, putand calca mai multe rufe astfel.

+ Filtru auto-curatare: mai putina treaba pentru dumneavoastra, fiabilitate crescuta in timp.

+ Oprire automata: un element de siguranta binevenit.

+ Pret bun: nu este un produs foarte ieftin, dar se va descurca destul de bine, fiind mai degraba undeva la mijloc din acest punct de vedere. Este foarte bun, pentru ce ofera si pentru un produs Daewoo.

Minusuri

– Designul simplu: o combinatie de mov si alb, care arata OK, dar nimic care sa iasa in evidenta. Totusi, sunt si statii de calcat cu design mai urat, iar acesta este oricum un element care conteaza mai putin.

Concluzia

Daewoo DSS250 este o statie de calcat cu aburi, un model de calitate buna, ce ofera performante suficiente pentru o familie normala. Nu este nici un model de top, nici unul de baza, iar calitatea Daewoo este una ridicata.

Vezi pretul de azi

Google Analytics Alternative