Mini-Ebook Reader Kobo ER430

  • Desing
    (4.5)
  • Functii
    (4)
  • Pret
    (4.5)
4.3

detaliiprodus1

Ebook reader-ul este un dispozitiv foarte util, mai ales datorita faptului ca poti stoca pe el cartile dintr-o biblioteca intreaga si il poti purta cu tine peste tot. Kobo ER430 este un mini-ebook reader numai bun pentru cititul in mijloacele de transport in comun sau in timpii morti de peste zi, de la cursuri, din salile de asteptare etc.

NU RATATI! Ofertele zilei!

» Spring Sale este aici!
Reduceri excelente, la produse din toate categoriile importante!

Pretul pentru acesta este de 200 de lei, fiind unul dintre cele mai ieftine de pe piata.

Dimensiuni mini

Mini-Ebook-Reader-Kobo-ER430Ebook reader-ul Kobo, dupa cum ii spune si numele intreg, este unul mini, avand dimensiunile reduse ale unui telefon. Prin urmare, acesta este potrivit pentru persoanele care isi doresc un dispozitiv de mici dimensiuni de pe care sa poata citi. Nu intra in discutie comparatia cu o tableta sau un ebook reader standard, acestea fiind clar superioare, insa experienta oferita este una decenta pentru un ecran atat de mic.

Mini ebook reader-ul are un ecran de 4.3 inch prevazut cu multitouch si o rezolutie bunicica. Carcasa este neagra si alcatuita din plastic. Aspectul este unul slim. Partea din fata are suprafata usor texturata si imita metalul. Este intalnita aici si inscriptia PocketReader. Dispozitivul este unul de buzunar, fiind usor si mereu la indemana. Acesta se incadreaza perfect in mana, putand fi de altfel controlat cu o singura mana. Datorita pretului redus, acesta este potrivit mai ales pentru elevi si studenti.

Carti si muzica

Intrucat beneficiaza de un difuzor integrat, dispozitivul poate fi folosit si pentru a asculta muzica. Vei avea astfel un dispozitiv 2 in 1 pe care sa il folosesti atunci cand parcurgi drumul de la cursuri sau birou pana acasa. Vei putea de altfel sa iti transcrii notitele de la cursuri si sa le transferi pe mini ebook reader pentru a mai repeta pe drum, fara a mai fi nevoie sa scoti caietele sau foile. Atunci cand vrei sa te relaxezi sau, dimpotriva, sa te umpli de energie, poti sa dai play melodiilor preferate. Nu va mai trebui sa asculti discutiile si larma din tramvai, autobuz sau de pe strada.

Memoria interna este de 2 GB si poate fi extinsa pana la 32 GB prin intermediul unui card microSD/SDHC. Memoria permite stocarea unui numar de pana la 2000 de carti in format electronic. Formatele suportate includ ePub, PDF sau TXT, fiind recunoscute astfel cele clasice minimale.

Dispozitivul se poate conecta la PC prin intermediul unui cablu USB 2.0. Cablul USB reprezinta si singura metoda de incarcare posibila, intrucat nu este inclus si un incarcator separat. Bateria folosita este de tip Li Ion.

In concluzie, mini ebook reader-ul Kobo ER430 este unul de buzunar, dimensiunile sale facandu-l discret si usor de purtat cu tine peste zi. Ecranul are dimensiunile unuia de smartphone. Intrucat este prevazut si cu difuzor, vei putea sa asculti muzica si sa ai un dispozitiv 2 in 1. Modelul este potrivit pentru tine daca iti doresti un ebook reader ieftin pe care sa poti asculta si muzica si mai ales daca te poti adapta sa citesti la dimensiunile sale reduse. In rest, acesta isi face treaba.

detaliiprodus1

Google Analytics Alternative