Ebook Reader Energy C4+

  • Desing
    (4)
  • Functii
    (4)
  • Pret
    (4.5)
4.2

detaliiprodus1

Ebook readerele au castigat simpatia cititorilor datorita portabilitatii ridicate si aspectului compact, acestea fiind mici ca dimensiuni, dar putand stoca un numar foarte mare de carti si fisiere in diferite formate. Ebook reader-ul Energy C4+ este un dispozitiv de mici dimensiuni, potrivit mai ales pentru eleve si studente.

NU RATATI! Ofertele zilei!

» Spring Sale este aici!
Reduceri excelente, la produse din toate categoriile importante!

Modelul are un pret de 231 de lei, avand un raport calitate-pret destul de bun.

Design mini, de buzunar

Ebook-reader-Energy-C4+Ebook reader-ul Energy are dimensiunile unui telefon, fiind usor de purtat atat in buzunar, cat si geanta. Dimensiunile acestuia sunt de 140 x 7.5 x 90 mm. Dispozitivul este foarte subtire si in acelasi timp usor, avand o greutate de doar 155.5 grame. Carcasa este alcatuita din plastic si este disponibila pe roz. Pe partea frontala intalnim logo-ul si 4 butoane, dintre care 2 pentru derularea paginii mai sus sau mai jos, unul pentru intoarcerea la pagina anterioara si unul pentru confirmare. Pe marginea superioara intalnim un port mini USB, un slot pentru card, butonul glisant de pornire/oprire si un port audio.

Ecranul are o diagonala de 4.3 inch si este de tip touch. Ecranul este dotat cu anti-glare, asa ca nu reflecta si poate fi folosit cu usurinta si aer liber sau orice conditii de iluminare. Asa ca vei putea citi fara probleme in autobuz, metrou, ori pe strada. Rezolutia este de 480 x 272 de pixeli, fiind una decenta raportata la dimensiuni. Este de remarcat ca pot fi redate si imagini HD 720p.

Carti, filme, fotografii sau muzica

Dispozitivul este unul multifunctional, recunoscand o intreaga serie de formate formate audio-video si fiind foarte atractiv si util. Dintre formatele de text enumeram EPUB, PDF, TXT, FB2, HTML, PDB, CHM, HTM, MOBI si RTF. Vei putea astfel sa citesti carti in majoritatea formatelor disponibile si in acelasi timp iti vei putea transfera pe ebook reader propriile lucrari sau notite de la cursuri. Printre formatele foto suportate se numara JPG, JPEG, BMP, PNG si GIF. Vei putea astfel sa pastrezi mereu cu tine fotografiile cu prietenii, cei dragi sau trupele preferate. Formatele video includ AVI, MP4, MKV, MOV, 3GP, VOB, MPG, FLV, RM si RMVB, asa ca din nou ai o varietate de fisiere pe care le poti reda. Chiar daca ecranul este destul de mic, asta nu inseamna ca nu poti scenele preferate dintr-un serial sau chiar si un episod daca ai ceva mai mult de mers cu un mijloc de transport in comun si te plictisesti. In ceea ce priveste muzica, vei putea incarca fisiere MMP3, WMA, AAC, WAV, OGG, FLAC, APE.

Memoria interna este de 4GB, existand destul de mult spatiu pentru carti, fotografii, videoclipuri sau muzica. Vei putea extinde usor memoria prin atasarea unui card microSD.

In ceea ce priveste bateria, nu va trebui sa iti faci griji in privinta faptului ca te va lasa balta. Autonomia maxima pentru lectura este de 6 ore, iar cea pentru muzica este de 20 de ore.

Asadar, Energy C4+ este un mini ebook reader destul de atractiv. Acesta este dotat cu ecran touch, suporta un numar foarte mare de fisiere audio-video si are o autonomie decenta. Avand dimensiunile unui telefon, modelul este potrivit pentru persoanele care isi pot adapta vederea la ecranul destul de mic.

detaliiprodus1

Google Analytics Alternative