Aparat de aer conditionat Vortex VAI-A1218FJBKW, 12,000 BTU, Clasa A++, cu Wi-Fi

Vortex VAI-A1218FJBKW
 • Design
  (4.2)
 • Zgomot
  (4)
 • Eficienta energetica
  (4.5)
 • Pret
  (4.2)
4.2

Review pe scurt

Vortex VAI-A1218FJBKW va ofera performante ridicate, functii inteligente ce include controlul de la distanta printr-o aplicatie de mobil, un design atragator si un pret bun. Are toate atuurile necesare pentru a deveni un model preferat de multi in vara care urmeaza.

Vezi pret

Vortex VAI-A1218FJBKW este un aparat de aer conditionat, fratele ceva mai dotat al unui model care l-am testat deja in trecut, denumit Vortex VAI-A1218FV . Fata de acel model, Vortex VAI-A1218FJBKW are cateva imbunatatiri pe partea de design si functii inteligente, dar altfel produsele sunt identice in celelalte privinte. Aceasta varianta, despre care vom discuta astazi, va ofera un look mult mai atragator si functia de Wi-Fi ca dotari suplimentare, este un model cu o capacitate de 12,000 BTU, in timp ce clasa sa energetica este A++.

NU RATATI! Ofertele zilei!

» Craciun in luna iulie!
O campanie noua de reduceri excelente, la produse din mai toate categoriile!

Aparatul de aer conditionat Vortex VAI-A1218FJBKW vine cu kitul de instalare inclus in pret, are filtru anti-bacterian si este suficient de puternic pentru a acoperi o suprafata de circa 20 mp. Acest aparat va fi potrivit pentru uz intr-o casa sau apartament, deci pentru a fi folosit in scop rezidential, nu industrial.

In ce priveste celelalte caracteristici ale aparatului Vortex VAI-A1218FJBKW, acesta are compresor modern, cu inverter ce ii va asigura o viata mai indelungata, in timp ce ventilatorul sau are trei trepte de putere. Dimensiunile aparatului, pentru unitatea interna, sunt de 75 cm x 28.5 cm x 20 cm, in timp ce greutatea sa este de 8 kg. Unitatea externa are 73 cm x 25.5 cm x 54.5 cm, greutatea fiind de 25 kg.

Aparatul de aer conditionat are o plaja de operare intre -10°C si +46°C pentru functia de racire, si intre -15°C si +24°C pentru incalzire. Nivelul zgomotului pentru acest aparat este intre 42 si 52 dB pentru unitatea interna.

Clasa energetica A++ este una foarte buna si se refera la eficienta aparatului atunci cand este pe modul racire. Clasa energetica pentru functia de incalzire este un pic mai mica, fiind in categoria A+.

Plusurile Vortex VAI-A1218FJBKW

Model puternic, 12,000 BTU: suficient de puternic pentru a acoperi nevoile a majoritatii camerelor gasite in apartamentele si casele din Romania, cu o suprafata de circa 20 mp.

Design frumos, negu cu alb: un alt plus pentru acest model, fata de cealalta varianta testata de noi. Are un design mult mai frumos, fara ca aceasta sa ridice pretul sau.

Silentios: cu un nivel al zgomotului pentru unitatea interna ce variaza intre 42 si 52 dB (in functie de functia si viteza selectata), veti putea dormi fara sa va deranjeze zgomotul aparatului de aer conditionat.

Functia Wi-Fi: spre deosebire de celalalt model testat de noi, avem acum si functia de Wi-Fi, ce va permite sa controlati aparatul Vortex VAI-A1218FJBKW prin intermediul telefonului. Astfel, aveti un sistem care va permite sa aduceti temperatura la un nivel optim in casa, in timp ce sunteti inca pe drum. Cand veti intra in casa, veti avea deja temperatura ideala.

Functie Anti-Fungus: cu ajutorul acestei functii si a filtrelor HAF cu care este dotat, aparatul va elimina bacteriile din aer si va filtra particulele de praf chiar si de 2.5 microni.

Mai multe functii inteligente: de la functia de Sleep Mode, la Autodiagnosticare, Autocuratare, Dezghetarea inteligenta sau Timer, aveti mai multe optiuni care va permit sa controlati cum functioneaza Vortex VAI-A1218FJBKW si pentru a-l tine in stare perfecta.

Clasa A++: este o clasa energetica foarte buna, iar o performanta mai buna de atat de la un aparat de aer conditionat va veni la pachet si cu un pret de achizitie mult mai mare.

Optiunea Turbo: pentru momentele in care vreti sa raciti sau sa incalziti foarte rapid o camera.

Kit instalare inclus: nu trebuie sa platiti pentru aceste componente, ele venind la pachet cu aparatul.

Minusuri

Trebuie sa platiti si pentru instalare: mai adaugati cateva sute de lei si pentru instalarea aparatului de aer conditionat Vortex VAI-A1218FJBKW, atunci cand va faceti calculele.

Concluzia

Vortex VAI-A1218FJBKW va ofera performante ridicate, functii inteligente ce include controlul de la distanta printr-o aplicatie de mobil, un design atragator si un pret bun. Are toate atuurile necesare pentru a deveni un model preferat de multi in vara care urmeaza.

Vezi pret

Google Analytics Alternative