Star-Light CC1200A: convectorul electric mobil

Star-Light CC1200A
  • Putere
    (4.7)
  • Trepte Putere
    (4.5)
  • Pret
    (4.8)
4.7

Review pe scurt

In cazul in care sunteti in cautarea unui aparat care sa va ajute si la incalzirea unei incaperi, Star-Light CC1200A este exact ceea ce cautati. Si nu doar pentru acest motiv, ci si pentru calitatea materialelor de care da dovada sau a rotilor de transport pe care le are in dotare pentru a va facilita munca. Designul sau este unul foarte placut, albul complet potrivindu-se cu usurinta oricarei incaperi.

detaliiprodus1

Un proverb romanesc spune ca omul gospodar isi face vara sanie si iarna car. Dupa aceeasi premisa, nu ar strica sa verifici preturile pentru sisteme de incalzire in aceasta perioada. Cu toata agitatia cautarilor de aparate de aer conditionat, uitam ca avem nevoie de solutii accesibile care sa asigure si confortul in anotimpul rece.

Star-Light CC1200AAparatele de aer conditionat, desi au functia de incalzire inclusa, consuma destul de mult pentru a putea fi folosite constant pentru incalzirea camerelor. Un ajutor foarte atractiv in aceasta situatie este convectorul electric. Star-Light CC1200A este un convector electric mobil care poate fi asezat cu usurinta in orice camera, putand la fel de simplu sa fie mutat pentru a incalzi o suprafata mai mare.
Design adaptabil pentru fixarea pe podea sau perete

Punctul forte principal al acestui convector este posibilitatea extinsa de utilizare. Astfel, in functie de nevoie, il poti folosi pentru incalzirea dormitorului sau altei camere pana cand incepe sa functioneze centrala publica sau il poti folosi pentru incalzirea bucatariei, balconului sau baii in cazul in care nu ai calorifere acolo.

Convectorul Star-Light CC1200A este alcatuit din materiale de calitate, rezistente si care fac fata diverselor utilizari. Spre exemplu, in cazul in care convectorul urmeaza sa fie folosit intr-o baie, acest lucru este perfect sigur datorita sistemului de protectie anti-umezeala care asigura o izolare completa. Nu vei mai avea de ce sa iti faci griji la contactul cu apa.

In cazul in care convectorul urmeaza sa fie folosit intr-un balcon, hol sau garaj, nu trebuie sa iti faci griji nici in privinta inghetului. Vei putea astfel sa folosesti aparatul pentru a mentine un mediu ambiental optim indiferent de situatie. Vei putea desfasura activitati in orice spatiu ai nevoie, proteja florile etc.
Convectorul are dimensiunile de 45 x 58 x 23 cm, cantareste 3.74 kg si este prevazut cu roti de transport. Designul acestuia permite incadrarea in orice interior, fiind discret. Aparatul este complet alb si are un panou de control usor de utilizat.

Star-Light CC1200A1Foarte atractiv este si faptul ca aparatul poate fi instalat pe un perete. Acesta isi va gasi astfel loc chiar si in spatiile foarte reduse. In plus, fiind hidroizolat, convectorul asigura toata protectia necesara.

Star-Light CC1200A are 2 trepte de putere si este prevazut cu termostat reglabil si termostat de siguranta. Un indicator luminos va confirma functionarea si stadiile acesteia. Puterea maxima este de 1200 W, fiind suficienta pentru a face fata incalzirii unei camere.

Aparatul face parte din gama de produse de climatizare a celor de la eMAG, fiind produs de divizia proprie a acestora. Brandul Star-Light a fost creat de eMAG pentru a oferi aparatura electrocasnica eficienta la preturi accesibile, iar Star-Light CC1200A demonstreaza perfect acest lucru.

Modelul este gandit pentru a face fata unui spectru larg de utilizari, are o putere buna si beneficiaza de sisteme extinse de siguranta, fiind o solutie extrem de atractiva pentru oricine are nevoie de un convector pentru incalzirea unei camere. Pretul foarte accesibil din aceasta perioada il face cu atat mai atractiv, investitia fiind redusa si oferind la schimb numeroase beneficii.

detaliiprodus1