Star-Light ACM-12WIFI: aparatul de aer conditionat economic

Star-Light ACM-12WIFI
  • Design
    (4.5)
  • Zgomot
    (4.5)
  • Pret
    (4.7)
4.6

Review pe scurt

Avand in vedere temperaturile de afara, cu totii visam la un aer conditionat de calitate care sa ne faca zilele mai racoroase, mai ales dupa cateva ore bune petrecute la serviciu. In acest caz, recomandarea noastra se indreapta catre Star-Light ACM-12WIFI, atat pentru un raport pret-calitate de invidiat, cat si pentru designul sau placut.

detaliiprodus1

Nimic nu se compara cu sositul acasa dupa o zi lunga la serviciu, dar, din pacate, pe timpul verii acest lucru se transforma intr-o tortura pentru cei care gasesc la intoarcere un cuptor. Pe timpul verii, temperaturile fac din apartamente adevarate saune, facand locuitul si odihna aproape imposibile. Sistemele de climatizare sunt mai mult decat necesare in aceasta situatie, iar, din fericire, in momentul de fata, poti gasi solutii accesibile care sa nu iti lase un gol prea mare in buget. Star-Light ACM-12WIFI este unul dintre modelele de aparate de aer conditionat care imbina foarte atractiv pretul mic cu dotarile performante.
Tehnologia Inverter – inovatie pentru un confort sporit

Star-Light 3Sursa eficientei ridicate a modelului Star-Light ACM-12WIFI este compresorul cu tehnologie Inverter. Aceasta tehnologie consta, de fapt, intr-un control superior asupra rotatiilor, ceea ce creste puterea de acoperire si economia de resurse si scade, totodata, nivelul de zgomot.

Aerul este absorbit din camera prin intermediul unitatii interioare de 810 x 190 x 298 mm, racit si reintors apoi pentru ventilare. Unitatea interioara are un design clasic, pe alb. Aceasta are linii simple si discrete si nu va face o nota discordanta in nicio camera.

Aparatul de aer conditionat Star-Light ACM-12WIFI are o putere de racire de 12000 BTU, fiind numai bun pentru un apartament. Acesta este prevazut nu doar cu functii de racire, ci si cu functii de incalzire, dezumidificare si pentru noapte. Treptele de ventilare sunt reglabile pe mai multe nivele, astfel incat sa ajute la racirea/incalzirea mai mult sau mai putin rapida a aerului, dupa preferinta. Paletele pot fi in acelasi timp reglate intr-o anumita pozitie, astfel incat aerul sa fie ventilat intr-un unghi convenabil. Multe persoane prefera, spre exemplu, ca aerul sa nu fie ventilat direct spre ele, ci mai mult spre tavan.

Star-Light 2Un aspect inedit este reprezentat de tehnologia Wi-Fi. Astfel, aparatul poate fi controlat de pe smartphone prin intermediul unei aplicatii, existand posibilitatea de a-l porni de la distanta, de oriunde te afli. Vei putea astfel sa pornesti aparatul inainte sa pleci de la munca pentru a gasi acasa un mediu racoros si primitor. Aplicatia permite nu doar pornirea sau oprirea aparatului, ci si setarea temperaturii.

Star-Light ACM-12WIFI se incadreaza in clasa de eficienta energetica la racire A++ si are un consum de 1470 W. Acesta este astfel foarte economic.

Nivelul de zgomot maxim pentru unitatea interioara este de 52 dB, asa ca aparatul nu deranjeaza foarte tare atunci cand este in functiune.

Un punct forte al modelului este si acela ca are kitul de instalare inclus in pret. Acest lucru ajuta destul de mult la economisire, kitul cerand adaugarea catorva sute de lei pe langa pretul standard.

Asadar, Star-Light ACM-12WIFI este un aparat de aer conditionat economic din toate punctele de vedere. Acesta este atractiv in primul rand din punct de vedere financiar, necesitand o investitie nu foarte mare si avand inclus si kitul de instalare. Apoi, acesta este economic si din punctul de vedere al energiei, fiind ecologic si ajutand la mentinerea unor facturi reduse.

detaliiprodus1