MYRIA YQ-12-SH: Pentru caldura voastra

Sezonul Reducerilor a inceput!

eMAG Christmas Shop! - Reduceri la jucarii si jocuri pentru Craciun!

» Altex - Reduceri in toate categoriile!
» Flanco! - Black Friday continua!
» Vivre! - Reduceri pana la 90%!
» Elefant.ro - Black Days! - Reduceri excelente pentru urmatoarele cateva zile!

MYRIA YQ-12-SH
  • Design si functii
    (4.7)
  • Consum
    (4.5)
  • Pret
    (4.8)
4.7

Review pe scurt

Daca sunteti in situatia de a mai avea nevoie doar de o sursa ceva mai mica de incalzire decat este centrala electrica, modelul de radiator MYRIA YQ-12-SH pare sa se incadreze nevoilor oricarui doritor. Acest radiator cu halogen se dovedeste a avea o viteza foarte buna de incalzire, puterea sa maxima de 1200 W reusind sa faca fata cu brio in orice fel de situatii. Oricum, protectia la supraincalzire de care beneficiaza va va fi de un real folos.

detaliiprodus1

Cu siguranta, sezonul rece poate aduce numeroase situatii problematice, mai ales pentru cei care nu suporta temperaturile scazute si care vor sa aiba tot timpul caldura in locuinta lor sau in spatiul unde isi desfasoara activitatea. De cele mai multe ori, acest aspect este lasat in grija sistemelor centralizate de incalzire de la reteaua de termoficare a orasului sau in cea a centralei termicea de apartament.

myria-yq-12-shProblema se pune, insa, in cazul in care aceste sisteme fie lipsesc, fie nu fac fata nevoilor pe care o persoana le poate avea in ceea ce priveste confortul termic, insa exista situatii sau mijloace prin care acest lucru se poate remedia. Unul dintre mijloacele sau produsele care pot fi utilizate in acest sens si care se pot dovedi avantajoase pentru voi, si nu numai, este radiatorul MYRIA YQ-12-SH.

Alegerea radiatorului poate fi determinata, dupa cum spuneam, de lipsa altor mijloace de incalzire sau de ineficienta acestora, dar, pentru cei care au o locuinta de vacanta sau una la tara, unde merg foarte rar, acesta poate fi un sprijin major.

Exista astfel posibilitatea ca, pana in momentul in care temperatura din locuinta ajunge la valoarea normala, sa va ajutati de MYRIA YQ-12-SH. La fel de bun este acest model si pentru un birou sau poate pentru o camera de camin, iar, daca acestea sunt si cu mai multi pereti exteriori, atunci cu siguranta este mai avantajos si mai benefic.

Avantaje pe toate liniile

Primele avantaje ale modelului MYRIA YQ-12-SH sunt cele de a avea temperatura optima, iar faptul ca este un model de radiator cu halogen aduce o viteza destul de buna in ceea ce priveste incalzirea.

Pana la punerea in functiune va fi nevoie de alegerea locului de pozitionare, dar, avand in vedere designul sau usor curbat ca si forma, suportul care ofera o stabilitate foarte buna, dar si partea superioara cu maner pentru manevrare, nu va fi foarte greu de instalat. In partea superioara insa veti mai putea vedea si ceea ce reprezinta panoul de control al functionarii, fie ca este vorba despre treapta de functionare sau despre partea de rotire a acestuia.

Revenind la ceea ce face orice radiator important, modelul MYRIA YQ-12-SH ofera o putere de pana la 1200 W, ceea ce se va transpune in posibilitatea de a incalzi o incapere de cativa metri patrati foarte repede. Aceasta putere, insa, poate fi utilizata functie de nevoile pe care le are fiecare si puteti avea la dispozitie o putere de 400 W, una de 800 W sau cea maxima de 1200 W, iar stabilirea acesteia se va face de la butoanele dispuse in partea superioara.

Tot in partea superioara veti mai avea la dispozitie si butonul general pentru pornire sau oprire, dar si butonul pentru activarea oscilarii acestuia in jurul axei proprii. Avand in vedere ca trebuie luat in calcul si partea privind siguranta celor care il vor utiliza sau a celor care vor beneficia de caldura obtinuta, acest model dispune si de o siguranta si o protectie la supraincalzire.

detaliiprodus1